ZeynepFatih burcuali38 ya inanır mısın hiç sezaryen olmak istemiyorum ama sanki zorunlu sezaryen olacakmışım gibi de bir his var bende de 😐
ZeynepFatih Svcnn ne demek canım Allah senden de razı olsun hepimiz hamileyiz sonuçta dilimize yapışmaz ya Rabbim kurtarsın sağ sağlim 🤗
Minnakanne Bnhr pembemsi geliyo diyolar yda kan gibi akiskan diyolar benmki sumuksu biraz senin de oyle mi canim 😊 doktoruma mesaj attm iste yazmis ki sancilarin baslarsa gel 👀👀 yani nişan mı demek acaba bilemedm 😔
burcuali38 Pnrms maşallahh 😇 valla nasıl 10 gün kaldı hala inanamıyorum zaman hiç geçmeyecek gibiydi ama nasıl geçti anlamadım şimdi şu 10gün geçmiyor 😕
ZeynepFatih Kizimveoglumm 😁😁😁 göbek değil yani bu Bebek 😁 taşımak kolay mı göbeğim aşağı çekiyor beni sürekli yere yapışacağımm diye eşimden sıkı sıkı tutuyorum ben düşersem Oda düşer hahah 😁😁
Kizimveoglumm ZeynepFatih Allah'ım gülmekten çocuğu cıkarcam şuracıkta Allah iyiliğini versin emi 😆😆😆😆😆🤣🤣🤣 hahaha bende eşime uzandıgım zaman beni kaldırmasını istiyorum kaldırdığı zaman 😂 maşallah ne olmuşsun böyle diyor iyi mi diyor kötü mü anlamadım 😆😆😆😆 iyi algılıyorum ben ama
ZeynepFatih Bnhr oldu canım ama bir iki hafta sonra pembemsi şekilde geldi telaş yapmadım açıkcası bebeğimin hareketlerini hissettiğim için
Bnhr ZeynepFatih aynen zaten doktor 10gün daha gelmez dedi .. hareketleri de devam ediyo bi sıkıntı yoktur umarım
ezgiyksl1 ZeynepFatih ne yaptım canım sanki senden de allah razı olsun ☺ Hangi doktora gidiyosun zübeyde de?
ZeynepFatih ezgiyksl1 normalde Rahmi hocaya gidiyordum ama tüp bebek bölümüne geçti iki doktorum var şun hangisinin randevusu açıksa ona gidiyorum ikisi de çok minnoş 😁 İrem alyazıcı ve Yıldız reis
Bnhr Minnakanne aynen öyle canım benimde baktım gelmis gene ama sordum olurmuş böyle .. kahvemsi benimkisi kan gibi değilde leke gibi böyle
Karakurt CiaoBella plesenta son ay yaşlanmaya başlıyor canım artık görevini tamamladığı için kiminin hızlı yaşlanıyor kimisi geç
ezgiyksl1 ZeynepFatih hımm bende ya rıza dur’a gidiyorum ya da 5.polikliniğe genelde hangisi denk gelirse. En son gittiğimde münire funda cevher vardı çok memnun kaldım. Rıza dur zaten mükemmel bi adam ☺