burcuali38 ZeynepFatih inşallah doktor yarın doğum başlamış der kontrolde 😁😁 doğurmak istiyorum artık 😁
ZeynepFatih burcuali38 benimde ümidim salı günü İnşaAllah haha 😁 vakitlice gelsinler Rabbim en iyisi biliyor 🤗
ZeynepFatih DiLanTunErcan hayır canım değil 😁 38 e 2 gün kalmış ideal 37-38 normal Doğumda sık görülüyor 😊
burcuali38 Elen bizim minnakta kız 😇 inşallah ya bi an önce doğsun istiyorum artık her bi yerim ağrıdığında eşim hıh başladı mı doğum diye panikliyor 😁
Sibelgrsy ZeynepFatih canım aynen suyuna ve eşine bakılıyor doktor 42 haftaya kadar beklenebilir normalmiş ama sürekli böyle kontrol altın da olmak şartıyla diyorlar gel bana sor artık sabır kalmadı ☺biran önce kavuşmak istiyorum sağlıkla
ZeynepFatih Sibelgrsy bazı bebekler kakasını yiyor ya canım ondan sordum ben biraz pinpirikli bir anneyim sanırım iyi sabırlısın 😱
Alihan 38 +3 haftalik ama tık yok. Sanci cikmiyor acilmada yokmuş. Arasira kasiklarim ve belim agriyor. Artık doğsa keşke: )
Karakurt ZeynepFatih bana 40. Haftayı beklemez dedi yarın 38 olacağız bakalım bu hafta doğma ihtimali Yüksek dedi ama ağrımın olmadığını duyunca 2 hafta var önümüzde dedi büyük ihtimal birden başlıcak Doğumun dedi
Oz-Ko Eymen18 Bende bazen bekleyemeyeceğim gibi düşünüyorum bu ara benimde ağrım çok yatıyorum sürekli
Karakurt CiaoBella plesenta son ay yaşlanmaya başlıyor canım artık görevini tamamladığı için kiminin hızlı yaşlanıyor kimisi geç
burcuali38 ZeynepFatih ya gittim doktorada ne sancı çıktı ne kanala girmiş 😁 valla çıkmaya niyeti yok kızımın 😁 bir hafta sonra yine çağırdı doktor haftaya kadar doğururum inşallah son 10 günümüz kaldı