ZeynepFatih Kizimveoglumm 😂 sen yine az almışsın canım ben 18 kilo aldım hiç doymuyorum yiyorum yemeğin arkasından bir su içiyorum ya tekrar acıkıyorum nasıl bir mide var anlamadım kara delikli herhalde 🤔🤔 😁😁😁
Kizimveoglumm ZeynepFatih hahahah olsun yarasın yavrularımıza löp lop et olsun kuzucuklara 😍😍 onlar güzel sağlıklı beslensin bizler 100 kiloda oluruz ( tabi okadarda değil lafta bunlar lafta ) 😂😂😂😂😂
ZeynepFatih Kizimveoglumm 😁😁😁 Ay anacım takmıyorum şuan kilo veririz evel Allah 😁😁 ( içindeki ses tabi verirsin çok bekle fit olacağını mı sandın diyordu ) 😂😂
burcuali38 Bestezdemir sancı veya başka belirti var mı? Bende hiç bi belirti yok 😁 az az ağrım oluyor sadece kasıkta ve belde
Kizimveoglumm ZeynepFatih 😅😅😅😅😅 tabi ki şüphe yok biz güçlüyüz yaparız (iç sesim hıhı yaparsın ) diyordu 😆😅
Gamze-nil burcuali38 Al bnden de o kadar 39 1 olduk bi hafta önce doktor 1cm açılman var 2 3 güne doğurursun dedi 1 hafta geçti ptesi gitmiştim en son 2 cm açılma aralıklı sancım çıktı hala tık yok anlamadım gitti bu kızçeler ne istiyor acaba
burcuali38 Gamze-nil 😁 yine senin açılman falan var bende tık yok 😁 valla mart kızları çok nazlı galiba 😇 bende günümden 20 gün sonra doğmuşum annem öyle diyor inşallah bana çekmemiştir çocuğum 😁
burcuali38 Gamze-nil gerçi eşime çekersede sıkıntı kaynanam 5 çocuğunuda normal doğurmuş hemde 2şer tane ikiz bi tane tek olarak.Eşim en küçükleri eşim ters gelmiş kadın 5 normalden sonra sezeryan olmuş 😕
ZeynepFatih Kizimveoglumm ne var canım kilo vermekte plates yaparız 😂😂 ( iç ses bebeğin sana aktif olarak plates yaptıracak geceleri bile yuvarlanacaksın yerlerde diyordu ) 😂🤣