ikranrcakr ay bu ayda adet olmadım ama kan 0.2 çıktı bebiş yok ama çok istiyorum sanki var gibi ya 😊 Pembe bi kan gelmişti geçen hafta az ama peçeteyle gözüküyordu var mı böyle olan ?
Deebg ikranrcakr bende adetime 4 gün kala kan testi yaptım negatif çıkmıştı adetim 3 gün gecikti şimdi bilmiyorum 🤷♀️
Tazeannebaba ikranrcakr canım benim arkadasimada aynısı dediler kanda yok dediler adet olmadi yine yaptırdığında 200 kusurdu o yüzden olabilir
Ecrinbzkrt Deebg aynı benımde öleydı cnm adetten 4gun once cıkmadı adetım 3gun gecınce 3.gunu öğlen test yaptım cok net cıkmıstı bı yap bence haber ver banada ☺️ Allah gınlunuze gore versın kızlar
Deebg Ecrinbzkrt kan testi mi yapmıştın 4 gün önce 😊 inşallah öyledir ya kanda negatif çıkınca umudum bitmişti
Aysetmbl ikranrcakr canım bnde de aynısı oldu adetim geçti yaptırdım 0.1 çıktı ama geç döllenme olduğu için 15 gün sonra değerim 800 çıktı seninde öyledir inşallah
Melikerem_17 Benim adetim 1 hafta geçmişti kan testi yaptım negatif çıktı hastalanmadım 1 hafta sonra tekrar kan testi yaptırdım pozitif çıktı seninde öyle olur inşallah ♥️
Deebg Ecrinbzkrt ben kan verdim 4 gün kala negatif çıktı canım adetim gecikmez genelde ama 3 gün gecikti işte test yapmaya korkuyorum tekrar
Ecrinbzkrt Deebg benımde gecıkmez hatta ıhtımal vermedım bile ılıskım duzensızdı cunku😁 o zamanları bazılarında cıkmıyo bence bı test yap derım yada yarını bekle rabbım gonlune gore versın inş cnm🤲🏻
Deebg Ecrinbzkrt inşallah canım hayırlısı olsun yarını bekliyorum yada evde ovulasyon testi var onu mu yapsam