Musel Kubuuu1 o şekilde yapıyorum kırıp yiyorum ama doktorum kilo almamam için haşlanmış olanı önerdi
Musel defne55 yaa bizde 12. Haftamızda gidicez inşallah bizde öğreniriz 🥰🥰 detaylı ultrason yaptırdınızmı siz
Musel Bebibebi evet bende öyle malesef 😏😏 birde cips yiyorum haftada 2-3 kere çok severimde bi zararı olurmu yedinizmi siz
Bebibebi Musel malesef cipste yiyemiyorum daha yeni öğrendiğimde yiyordum ama şimdi aklıma gelince bile midem bulanıyor
Glybskl Musel o yüzden sizde hiç yumurtaya takılmayın önemli olan et tüketmek ve haftada 2 kez balık yemek
Musel Boss ben uzun bir süre görmesem yeridir zaten eti sevmem eşimde sağolsun yap diye ısrar etmiyor genelde insan en sevdiklerinden tiksinirmiş ama ben sevmediklerimden daha çok tiksindim😂
2104 Musel bende sevmediğim şeyleri sever sevdiklerimden tiksinir oldum 😔çayın kahvenin müptelasıydım çay içmediğimde başım ağrırdı şimdi günlerdir içmesem aklıma gelmiyo arada bir bardak çokta faydalı bişey zaten 😀
BeybininAnasi Ben zaten hiç yumurta yiyemiyordum. Doktor da o zaman proteini başka yerlerden alırsın dedi. Et, süt, yoğurt tüketiyorum elimden geldiğinde. Aslında yumurta da çok önemli ama çok çok zor :( kendime eziyet etmek de istemiyorum
Musel BeybininAnasi yiyemiyorsanız günde 2 bardak süt için bir kasede yoğurt yiyin yemeklerin yanında yeterli bence bende öyle yapıyorum
Musel 2104 bende kahve delisiydim şimdi önünden bile geçmiyorum😂😂😂 hmilelik insanı ters düz ediyor gerçekten ama onlar sağlıklı olsun gerisi önemli değil🥰
Aise2515 Ben de sade haşlanmış yumurta yerken zorlanıyorum o yüzden ekmek arası yapıyorum. Bir parça ekmeğe tereyağı sürüyorum üzerine marul onun üzerine dilimlediğim haşlanmış yumurtayı koyuyorum üzerine tuz karabiber atıyorum ve en son üzerine kaşar peyniri veya sevdiğim başka bir peynir koyuyorum böylelikle yumurta tadını çok almadığım için yiyebiliyorum.
Cansumeryem Musel bende başlarda öyleydim merak etmeyin son haftalara doğru homili gırtlak yiyorsunuz 😄
defne55 Musel ben kendim istemedim doktorum da eğer aldırmayı planlamiyorsan yaptirmana gerek yok dedi öyle karar verdik