Blackmom Arkadaşlar ben tam 16 dan beri hafif pıt pıtlarla bebeğimi hissediyorum bakıyorum özellikle akşamları daha fazla hissediyorum.. suan 18 haftalığız ne zaman dıştan görebilirim hareketlerini ya da eşimde hissedebilir 🤭🥰
Cido_Cim Blackmom ben de 18. haftadan beri hissediyorum. Özellikle sabahları çok daha fazla hareketli oluyor.
ant2602 Blackmom bende hissettim o haftada canım ama dışarıdan belli olmuyor. Hatta 24 olduk yeni belli oluyor dışarıdan. Çok güzel bir duygu nasıl vuruyor kurban olurum ya verene
fadimeozbas @Blackmom Bende 15 de hissetmiştim pıt pıt, 18 de bi kere dışardan gördüm ve kuvvetli curdu kim ne derse desin eşim de hissediyordu, çok zayıfım etkiside vardır ama 19. Haftaya girdik daha minik tekmeler olmaya başladı pıt pıt 🤷🏻♀️
Hayat_54 Bende senin gibiydim. Bebegimi pit pit hissediyodum simdi 22+5 haftaligim. Ilk tekmesini 20+6 da hissettim esimde ilk 20+7 de hissettim. Benimki baya bir kipir kipir masallah 😍 cok guzel birsey . Surekli konus onla bigun sana cevap verir 😍
Nuref Benim icimde sanki bir balik var oyle oluyo 21+3 gunluk hamilelik tekme hiss edemiyorum normalmi goren?
Badevehande 20 den sonra dışardan gözüküyor canım ben 17+5 de minik dokunuş hissettim hep devam etti şiddeti artarak