caglaylmz Merhabalar anneler. Hepinize mutlu günler dilerim. Ankarada ozellerde ayrıntılı ultrason yaptırıp memnun olan var mı. Hastane isimlerini ve ücretlerini yazabilir misiniz
SeydaaYlmz caglaylmz eryamanda özel ortadoğu hastanesi var 500 lira fiyatı ama 30-40 dk sürüyo çok güzel ilgileniyolar tabi daha uygun olan yerler de var araştırırsanız biraz 😊
nazsimaova caglaylmz sincan ozel basak tip merkezi dr mahir iscan 150 tl 30-40 dakika surdu vok iyi ilgilendi bnmle
Frrdevss caglaylmz Gülhiz Karataş çok tatlı bir kadın her sorunu cevaplıyor 350 TL’ye yaptırmıştık biz
Esmeray_Emine caglaylmz A life hospital yani eski adiyla etimedde yaptirdim perinatalog Selahattin Kükner yapti cokda memnun kaldim nerdeyse 1 saat surdu ve cok iyi ilgilendi herseyine bakti ucretide 320 liraydi
Edebiyat1989 Ali İpek’e yaptırdık biz.kesinlikle öneririm.çukurambarda kendi muayenehanesinde 500e yaptırdık.
SeydaaYlmz nazsimaova Başak tıpta detaylı ultrason için randevuyu telefonla arayıp mı aldınız yoksa önce kadın doguma muayene gidip sonra mı gün aldınız
nazsimaova SeydaaYlmz telefonla arayip ayrıntılı ultrason icin randevu almak istiyorum dedi ama 20 ila 22 hafta arasiyapılıryor orda
hacerpamuk Bende Gülhiz hanıma yaptırdım. Uzun uzun herşeyine detaylı baktı çok memnun kaldım. Kızımın en net görüntülerini de orada görebildim
nazsimaova Zeynepdefne23 evet cnm ben sormuştum size gittim şükür hersey temiz çıktı kendi doktorumun tavsiyesiyle oraya gittim ben
Zeynepdefne23 nazsimaova temiz ciktiysa sorun yok, kac haftalik oldun cnm ve hangi hastaneye gidiyrdun
Sevgiay Ali Ipek kesinlikle tavsiye ederim.380 liraya yaptirmistim. Hem bilgili hem de cok ilgileniyor.