ipekworld Mrv_ycgl bizde gidince 3 saatten erken yanına giremiyorduk girdik mi de 2 dakika da pıt pıt anlatıp yolluyor sinir oluyor insan suan Mehmet gencerden çok memnunum
Mrv_ycgl ipekworld aynen baştan savar gibi para veriyoruz sonuçta gerekli bilgileri almak istiyoruz doğal olarak. Kişiye göre muamele yapiyo bence
ipekworld Mrv_ycgl aynen canım paradan da ziyaret ilk gebeliğim hiç bişey bilmiyorum herseyi merak ediyorum bi hevesle gidiyorum ister istemez öğrenmek istiyo insan ama ezbere konuşuyor hep
Mrv_ycgl Gamzeozdemi doğumdan sonra günde kaç tane ped değiştirdiğine kadar not aliyolarmis öyle duydum birinden çok memnunduk dedi
Gamzeozdemi Mrv_ycgl çok çok canım özel yanından bilr geçemez ben memnun kalmasam ikinci kez asla gitmem hatta 3.dogumum 1.dogumum ölü doğumdu
MelekAli Eesseess Mrv20 Hmrt Gamzeozdemi Mrv_ycgl Mrv_ycgl hadi bakalım kızlar adım adım doğuma yaklaşırken kendi şehrimden hamişşlerle tanışmak beni çok mutlu etti burdan birbirimiE destek olabiliriz 😁
Hmrt 37+1 olduk bu saat iyibariyle ☺️ Özel sağlıkta yunus beye gidiyorum şuan.. ilk gebeliğinde deva hanıma gidiyordum kaybettik maalesef doğmadan evet gercekten uzun süre bekliyorduk muayene olmak için ama şimdi öyrl bir sıkıntı yasamıyorum randevu saatimde giriyorum hatta bazen erken bile alabiliyorlar hasta durumuna göre😉