2Anneoluyorum2 Merhabalar 8 haftalık hamileyim hicbir şey hissetmiyorum Normal mi birde kasıklarimda da şişlik yok olması gerekmiyormu ayrıca ikizlere hamileyim
Hkmt 2Anneoluyorum2 ne güzel keşke bende hissetmesem 🤦🏻♀️ Şişkinlik karnım 5 aylık gibi oluyor aksamları sabaha kadar gaz hazımsızlık bitiyorum resmen bence şanslısın canım doktorun bakıp normal dediyse normaldir 🙏
KucukAnne538 2Anneoluyorum2 Bizde 11+5iz sadece şişlik var bende de o haftalarda genelde mide bulantısı oluyormuş bende onları yaşamadım bekledim ne zaman midem bulanir diye ama nafile korkmana gerek yok yani
gzmuygn 2Anneoluyorum2 Sağlık ocaklarındada kalp atışına bakıyorlar gidin baktırın kafanız rahat etsin hissetmemeniz güzel arada bir duruyor vücut alışmış gibi yapıyor ama bir bakıyorsunuz daha fazlasıyla ağrı bulantı gelmiş 😬 ama aklınız takılacağına ben öyle yaptım 9.haftaya kadar sonra benden bıktılar ama napim ilk gebeliğim bilmiyorum korkuyorum 😊
Merryy 2Anneoluyorum2 canım bende 8 haftalık hamileyim bende bişey hissetmiyorum sadece şişkinlik oluyor karnımda ve uyku halim var ☺️
Melis1226 Daha cok kucuk hissetmemek normal ben de ne mide bulantisi ne baska bir sey vardi sadece sekerim birden artmaya basladigindan odem oluyordu onun disinda ilk uc ay hic bir hissiyat olusmadi. Kasiklarda sisme oldugunu bilmiyordum. Bende o da olmadi. Hayirli olsun bu arada ilerde o kadar cok hissetceksiniz ki uyuyamadiginiz zamanlar olacak merak etmeyin 😊
Omerinzevcesi 10+1 deyim bende inanki mide bulantıları tiksinmeler beni süründüyor yemek yapamıyorum mutfağa girince öğürerek dışarı çıkıyorum bence sen şanslı olanlardansın maşallah sübhanallah iyi olduğunu bil yeter bence 😊
Semiha89 2Anneoluyorum2 kalp atısları basladı mı acaba bende 6 haftalık hamileyim hiç bişi hissetmiyorum.
2Anneoluyorum2 Semiha89 Evet başladı sizde gitseniz dinlersiniz büyük ihtimal ile 6 haftalik iken duydum ilk ben
Cido_Cim 2Anneoluyorum2 ben de sizin gibiydim. Ne bulantı, ne göğüslerde şişlik, ne de baş ağrısı. 5 aylık hamileyim göğüslerim de hafif ağrı dışında hiç bir belirti yok. Herkesin bünyesi farklı oluyor bu süreçte, sevgiler💐
2Anneoluyorum2 Cido_Cim insan tedirgin oluyor acaba mi diye allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Cido_Cim 2Anneoluyorum2 hiç tedirgin olmayın, üzüntü üzüntüyü getirir derler. Siz ne kadar pozitif olursanız bebekleriniz de o kadar mutlu olacaktır. Dilerim ilk 3 ayiniz çok çabuk geçer 💜
Mrwmrw Bende 6 haftaligim ve iki kese gördü doktor bende de. Bende aşırı şişkinlik var, karnım adeta 4 -5 aylık gibi ve cok cabuk yoruluyorum.
BuseYener48 11. haftamızdayız hiç mide bulantısı yaşamadım. İlk zamanlarda kasikta ince bi sızı oldu onun dışında göğüs agrımda olmadı hatta ilk muayenede sadece kese vardı 2 hafta bebek ya olmazsa diye uyuyamadım ama şimdi fasulye benimle büyüyor o yüzden içinizi rahat tutun ben hapla korunmama rağmen gebe kaldım Rabbim ol derse oluyor. Allah hepimizin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin 😊
KucukAnne538 Sultandizman Evet kimisinde hiç olmuyor beni çok korkuttular miden bulanacak geçmeyecek diye Allahima çok şükür ki hiç bulanmadı
Tgb2310 2Anneoluyorum2 ilaçlarla mı gebe kaldınz genetik mi ikizler Bende ikiz gebeyim 10. Haftam bitecek arasıra midemin ağzıma gelmesi dışında bendede hiç bir belirti yok