Suradamar Rabiast Ahhh bir zamanlar biz de 5-6 haftalıktık ne hızlı geçti günler 🥰 Allah hayırla kucağınıza almayı nasib etsin 😊🙏🏻
Belmaaa Henüz midem bulanmadı inşallah geçer senin de canım. Hastanede kan verdim tahliller için ilk defa kan verirken ağladım
Gamzeeeeee 7+3 benimde, geçen hafta bulantım başladı yemek yapamıyorum kesinlikle baş dönmesi halsizlik yorgunluk var benim gibi olan var mı 🙈
hndgkct EzgiCan_ evet canım bugün duydum 6+5 iz bizde çok şükür Allah’ıma bütün tahlillerim yapıldı akşamüstü sonuçlar çıkıcak🙏
Merve6123 Kizlar bende bugun 6+2 dayim bu gece tuvalete gitim cok acik renk ve cok az kahverengi akinti gelmis. Cok korkiyorum jaa neden böle oldu sizde olmus mu. Öglen doktora gidicem
Ecrinbzkrt Bende 5+4 oldum haftaya gıdıcem ılk kez doktora ılk gebelıgım boştu inş goruruz kızlar benımde arada adet olcakmısım gıbı ağrı gırıyo onun dısında bulantı vs hıc yok
Suradamar Ecrinbzkrt o ağrı da yumurtanın çatlama ağrısı yerleşiyor yani Allahın izniyle merak etmeyin ☺️☺️ Allah yerini güçlü kılsın bebişinizin 🙏🏻
Gamzeeeeee Arkadaşlar 3 - 4 aylıkken bebek hissedilebiliyormuş hiçbirşey hissetmemek insanı tedirgin ediyor ama kalbini duyunca bi rahatlama geliyor tabi sonrasında da hep kalbini duymak istiyorsun
Ecrinbzkrt Suradamar allah razı olaun cnm benım cok saol haftaya inş güzel haberle gelırım kalp atısını duymasamda tektaşı gorurum☺️