Lirlonfa valla ben doguralı 27 gun oldu ben bıle hala acaba yetıyor muyum dıyorum bazan daralıyorum cunku bende senın gıbı kendımı hazır hıssetmedım 2 yılı doldurmus olmama ragmen ama anne olmayıda cok istiyordum ve oldum cok sukur suan gaz problemlerıyle basım dertte ama ben oglumu cok sevıyorum hele o ilk dogdugundakı aglama sesını hıc bir seye degısmem suan ona bakınca ne agrın ne sızın ne içini sıkan bişey kalmıyor hele bırde koklayınca of dunyanın en muhtesem duygusu o emın ol kucagına alınca hepsı gececek ben sezeryan oldum ufacık bır yerım kesılsın canım o kadar yanardı kı kan gormyede dayanamam ama sırf bebehımı ılk ben gıreyım dıye sıpınal oldum sonra dıkıslıyken emzırmek bıraz zor oluyor ona ragmen her fırsatta emzırdım hemsıre bıle demıstı ne kadar gayretlısın dıye 😂 ilk kalkısta ayaga kalktım cunku artık hayatta tek degıldım bana ihtıyacı olan bırısı vardı nazda yapamazdım kımseye agrım oldugunu yuz seklımden anlamıslardı emın ol dogurdugun gun anne olucaksın ve ona yetebılmek için cabalıyacaksın❤❤ insallah rabbım kucagına sag saglım almayı nasıp eder