YcelMlayimYldrm AliAsaf bu arada bnde 27+5 im 🙂 pamirin annesi yazıyo ya Pamir mı koycksn ismini bnd Pamir koycam Allah nasip ederse 😂😂
Hemsireanne35 AliAsaf bende kullanıyorum normalde gece yatmadan önce içiyordum ama kan değerim çok düşük çıkınca günde iki keze çıktı mide bulantısı filan yapmıyor ferrum fort isimli bir ilaç
Dytanne Kullandığın ilacı değiştir canım, doktorunla konuş değiştirir. Kan ilacının yerine başka birşeyle tamamlayamazsın. Demir en fazla kırmızı ette var ama şu aşamada en iyisi ilaç.
Ilknur911 Benimde çok midemi bulandiriyo çoğu zaman istifar bile ediyorum kaç tane kan hapı denedim sonuç değişmiyor doktorumda dayanman lazım dedi kan çok önemli kullanmaya devam et canım sakın bırakma beslenmeyle aldığımız kan hem bize hem bebegimize yetmiyor
cansukrygn AliAsaf ben de oligaferfol kullanıyorum tablet değil şurup şeklinde yan etkisi yok çocuk şurubu gibi bişey doktoruna söyleyip değiştir madem içemiyosan
AliAsaf YcelMlayimYldrm aç karınla mi içiyorsun bide çiğnenen bi tableti de var mış sen hangisini kullanıyorsun
YcelMlayimYldrm AliAsaf benimki tablet degl şişede içiyorum aç tok farketmyo aklıma ne zaman gelirse o zamn içiyorum 🙂 maltofer oral solüsyon
Canoglum Maltofer tablet kullanıyorum uykular düzensiz olduğu için sabah 7 -8 gibi uyanınca ilaci içiyorum tekrar uyuyorum sonra kahvaltı yapıyorum. 33 haftadır kan ilacindan dolayı bulantı yaşamadım. Çiğneme ve solüsyonlar ağzında tat bırakır daha fazla bulantı yapabilir