Hndebnbgamt Acil olarak güvendiğiniz avrupa tarafında ki hastahanelerden anlaştığınız doğum fiyatlarını ve hastahane adı ve konumunu paylaşabilir misiniz?
canimoglum53 Hndebnbgamt camlica medipol hastahanesi Normal 1950 Zorunlu sezeryan 2200 Istege bagli sezeryan 4000 Epidural veya spinal +500 Suit oda +500 Mesai saati disinda dogurursan ve doktorunu cagrmak istersen +850 :) hatirladigim detaylari bu kadardi canim
Nesliiiiiiiii ceylanonur eyvah en son sorduğumuzda 2500 -3500 idi zam mı gelmiş bende oraya gidiyorumda..
isimsizbebek Hndebnbgamt Türkiye hastanesi normal 3900 sezer yan 4200 dü sanırım ama zam gelecek bir kaç aya
Yesim_Ikra Hndebnbgamt Ethica İncirli hastanesi normal doğum 3900 TL Sezeryan 4900 TL olarak konuştuk
nurcel ceylanonur hakkında çok şey duydum çok iyi diyorlar. İlgili bi doktor mu? İstediğiniz zaman ulaşabiliyor musunuz? Mesaj attığınızda cevap veriyor mu?
ceylanonur nurcel inanılmaz ilgili sana şöyle söylim hamilelikğimin ilk başlarında köpek saldırısına uğradın gece saat 4 tü hala beni arayıp iyimisin bana sormadan bi iğne yapmasınlar diyordu malum kuduz iğnesi vs sadece devlet yapıyor diye seni asla yanlış yönlendirmiyor