Ogrtmnglsm Normal doğumu kolaylastiran yaptığınız egzersizler ve gerçekten bunu yaptım doğumum kolay oldu dediginiz neler var kizlar 35+4 olduk bizde artık başlayalım yavaş yavaş diyorum.
Rukiye2709 Ogrtmnglsm doktorum sürekli hareket et bol bol yürü dedi. Her gün tek sayıda hurma ye dedi(peygamberimizin sünneti) internette hamile squatı var onu izle yapmaya çalış dedi. Ben oturup yer siliyorum yerlerim aşınacak artık 😂 bildiklerim bunlar
aysenurr96 Ogrtmnglsm denemiş olduğum hiçbir şey fayda vermedi hele bı doğurayim şunu yaptım kesin ondan oldu der paylaşırım 😁😁😁
Ferina Ogrtmnglsm kuzenlerim maşallah cok kolay dogum yaptılar naptınız dedim 😀yürüyüş dediler ve kolay dogum yapan herkese sordum çevremdeki hepsi bol bol yürüyüş dedi😀
Ogrtmnglsm Rukiye2709 teşekkür ederim sağlıkla alın kucağınıza Inşallah.Bende yapmaya calisayim bari 😂
Kubraxx Bünyeyle alakalı canım ilk doğumumda çok hiperaktiftim sürekli gezdim yürüyüş olayı hikaye 2 gün sancı aldım açılma olmadı 3. Gün kestiler biçtiler aldılar işte bi şekilde.