Bebisimyolda Iyi geceler kizlar yarin 2. Asimi olucam saglik ocaginda de kartimi kaybetmisim sorun olur mu acaba
EAK Bebisimyolda e-nabızda hepsi kayıtlı canım artık manurl kartlar gereksiz zaten.Bir şey olmaz merak etme.
Gamzeahsen İlk aşı kaçıncı haftada oluyor acaba iki gündür sağlık ocağında ebeyi arıyom mesaj atıyom hiç dönüş yapmadı daha sinir oldum aşım ne zmn diye sorcam soramıyorum güya oda beni arıycaktı 😐😐
Simgeeee Gamzeahsen 18 haftalıkken yapılıyor canım ikinci de 22 haftalıkken. Unutmustur belki kac haftalıksın ki
Gamzeahsen Simgeeee 13 haftalık hamileyim ebe sanki bana 12-13 dedi gibi hatırlıyorum ama 18 se iyi o zaman 😊😊
Simgeeee Gamzeahsen yani etrafımdaki hamileler de bende o haftalarda aşı olduk daha erken olan varsa bilmiyorum 🙂
EAK Gamzeahsen En yemizi kendin takipte kalman.Ne demiş atalarımız"kasaba minnet edeceğime g.tümü keser yerim" yani kendi işini kendin yap sen😀
Gamzeahsen Simgeeee doktoruma danışcam bi ben burdaki ebeyi biraz bilgisiz gördüm tedirginim ebeden 😂
Simgeeee EAK hamilelik insanı duygusallastırır seni hırçınlaştırmış 😂 lanet olsun neden öyle akıl verdin sebebi neydiki 😂😂
Gamzeahsen EAK 😂😂😂😂 hamişlik seni hırçın yapmış galiba bende bazen atarlanıp hırçın oluyorum 😂😂 senin gibi