_Honeybee_ Arkadaşlar son adet tarihim 7 ekim geç döllenme ihtimalinide katarsak en erken ne zaman erken gebelik testi yapmalıyım?
Rahime4153 _Honeybee_ cnm adet döngün 28 günde birse şimdi yapsan çıkar 6 gün öncesinde sonuç veren testler var yarın sabah hemen al yap bence ay çok heycanlı ozmnlar inşallh çift çizgi çıkar cnm🥰
_Honeybee_ Rahime4153 doğum kontrol kullanıyordum 3 aydır kullanmıyorum o yüzden yeni yeni oturuyor ve ortalama 32 günde bir oluyorum. Erken yapıpta negatif sonuçta almak istemiyorum doğrusu
Hazanur Hazanur _Honeybee_ gerci ben yanlis testi aldimadetinbirinci gununden yapilir o testi aldim yanlis aldim erken gebelik testi almam gerekirdi ama zaten persembe test gunum dua edin g’kizlar nolur
avarebirseyyah Yahu şey soracağım benimde adetim 3 gün gecikti, kimisi diyorki gebeliğin başlarında adet sancısına benzer sancılar olur diyor inansam mı bilemedim 🤭
Gulcangzl16 avarebirseyyah evet aynı adet sancıları gibi oluyor. Ben adet oluyorum sanmıştım. Hamileliğiniz boyunca da adet sancıları devam ediyor 😅
_Honeybee_ avarebirseyyah kişiden kişiye farkediyor tabi. Bu kadar gün gecikipte test yaptırmadınız mı hala?😅