Esraaydn21 Bebisim_1208 cok komıksınız ya ınsan gibi yorum yapıyoruz degısık degısık cvplar ünlemler falan.. aşın kendınızı az saygılı sevgılı olmayı ogrenın attm yazıda en ufak kotu bısey yok nasıl bölr cvplar verebiliosun aklım almıyor kac yasıdnasn 16 falan mı
Bebisim_1208 Esraaydn21 bak yaşamamışsın bilmiyorsun ama yargiliyorsun? Komiklikse konuştuğumuz işin ne burda? Sen 16 yaşında çocuk mu doğurdun da karşındakini 16 olarak sayıyorsun? Lütfen kendinizi biraz sorgulayın kelimelerinize dikkat edin.
Esraaydn21 EaE aynen işte kasmazsak acımaz heralde ben daha hıc yaptırmadm blmıorm nasıl bıseu nasıl olur :)) ayy allah yardımcımız olsun insallah
CansuDRY Bebisim_1208 Sayısız muayene oldum alttan. Smear testi yaptırdım. Çatı muayenesi de oldum. Hiçbirinde de bir şey hissetmedim. Doktordan kaynaklı mı acaba
Esraaydn21 Bebisim_1208 yargılamaktn kastın nedir sölermısın lütfen?? Ben duyduklarımızdan etkılenıyoruz aslında korkulacak bısey yok dedm sadece bunu dedm yani . Buraya bısey yazıyorsan ınsanlar yorum yapcaktır nıye bu kdar rahatsız oldun anlamadım yani gercekten artık yorumda yapılmıyor.. degıstırın artık su algınızı her lafta art niyet arama ! Yargılıosun dıosun yargılıcan en ufak bı söz yazmadım.. yok nasıl korkarsın yok bilmemne böle seyler yazdımsa benım mı haberım yok saygılı olun ya
Esraaydn21 Bebisim_1208 konustumuz komık diye de bısey demedım yazdım seye verdın tepkıye komık dedm... yoksa konuya yada baska bıseye komık demedım.. sanırım algı problemın var baska acıklaması yok.... iyi aksamlar
Bebisim_1208 Esraaydn21 karşımda saygılı olucak kişi varsa amenna ama senin gibi itici insanlara saygım yok
Bebisim_1208 Esraaydn21 algı problemi olan sizsiniz... üç noktalarla kendini bisey sanıp yazıyorsun yazık insanlara biraz kndi gözünle bak kalp kırıp ah alanlardan olma selametle.
Bebisim_1208 M-Ali hafif rahminde şancı olduğu için onunla baktı 30 sn fln sürdü sonra hmm çöpe attı ztn cnm