Ozgemlym Minnosannesi0 canım bulunduğun yer neresi bilmiyorum ama marketlerin dondurucu reyonlarında somon falan olabiliyor istersen bi bak
Lalemm86 Melisssa24 evet haftada 50 gr almaya devam eden bebeğimi kaybettim 37. Haftada öldü sorunu kilo alamıyordu başka bişi yoktu kan pıhtılaşması çıktı bende
Lucky123 Solitoo cnm kendinizi üzmeyin bebek kendiliğinden alırsa alır buna ben şehirim oğlumda ben kilo aldım bebeğim hiç almadı şimdi yine gebeyim kızım alıyorallaha şükür çok Birşey yemem cnm istemez yoğurt yemem yani sizlik Birşey yok bence genetikmiş eştim 5kğ bebek doğdu yine gebe karnı çok büyük yani onun bebeği alıyor bizde de tam tersi oluyor allah sağlık versin inşallah bizlerde bebeğimizede üzülmeyin
Minnosannesi0 Lucky123 amin canım benim haklısın ama işte kötü yorumlar duyunca insan kötü oluyor ☹️☹️
Solitoo Lucky123 benim kızımda geriden gelişiyodu oğlumunda öyle olması üzüyo beni insan kendisini suçluyo 😣ama tabi sağlığı herşeyden önemli 🙏🏻
Ozgemlym Minnosannesi0 hiç canını sıkma kuzum senin stresin de çok etkiliyor yumurtayı dediğim gibi tüket bizde patatesli falan yaparız normalde işte alternatif üretiyorum :) yiyemeyince bide keçiboynuzu pekmezi hatta keçiboynuzunun kendisini bile yiyebilirsen dene ben rondoda toz haline getirdim yoğurda ekleyip yiyorum pekmezide günde bir çorba kaşığı içiyorum ben doğalını bulabiliyorum burda eşim getirtmişti ama koska nın keçiboynuzu pekmezi iyi diye duymuştum şifa olsun bebişe inşallah🙏
Minnosannesi0 Ozgemlym öyle canım benim bende keçiboynuzu aldım bugün içmeye başlayacagım instagramda doktorun birine yazmıştım normal aslında 32. Haftadan sonra haftada 200 gram alması gerek dedi kendimi öyle teselli edeyim bende napayım ☹️☹️
begumseker Minnosannesi0 mercimek çorbası bakliyatlar da iyi geliyormuş. Mesela brokoli tam mevsimi o da kilo aldırıyormuş. Hem de sağlıklı🤞🏻
nilaylaylaylay Ozgemlym aynen canım sürekli protein muz kaşar süt hurma yiyorum ama bebek iki haftada 100 gram almış. Gelişimi iyi diyor doktor ama anlamadım bende
YDE Minnosannesi0 öncelikle bebeğin gelişimini etkileyen rahim arterlerinde çentik varmı eğer varsa aspirin başlayabilir. Eğer yok ise benim doktorum kilonun genetik olduğunu söylüyor. İlk muayenemizde de benim ve eşimin doğum ağırlığını sorup bebeği ilerleyen dönemde ona göre değerlendiriceğini söylemişti. Şuan 29.haftamdayım kilolu bir bebek değil ama uzun beklediğim gibi diyor. Doktorunuzun bu tavrını hiç beğenmedim çeşitli durumlarla değerlendirmesi gerekir bebeğinizi. Sağlıklıysa kilo sorun değil bence.
Hlyk Minnosannesi0 bana yardım aldıgım peof doktor söyledi oyuzden böyle yap demek istedim. Bende bunları yedıkce bebegım kılo almaya basladı ins da daha almaya devam eder. Baslarda hep kendime almısım kiloyu 😔
Minnosaile Minnosannesi0 Et, balık , tavuk , haşlama yumurta , muz , hurma , ceviz çok güzel kilo aldırıyor. 4000 kilo doğdu benim bebeğim , sağlıkla kavuşmanız dileğiyle. Kafana takma canım usg sen yanıltıyor ama sen bunlara dikkat ederek düzenli beslen.