ylzzz Kızlar 34+4 üm bi kaç haftadır karnım dalgalanıyor 20 sn sürüyor en fazla. Videoya da aldım bebek vurması değil hıçkırık değil. Cuma kontrolde dr uma izleyeceğim. Bilen var mı merak ediyorum. Demek istediğim dalgalanmayı anlatabildim mi bilmiyorum 🙈
Fatima7 ylzzz ben 26 haftalik hamileyim bendede oyle oluyor anlamiyorum 😕bilen yasayan varmi ya? Normalmi?
Esraygtf ylzzz yeri çok daraldığı için artık hareketleri dalgalanma şeklinde oluyo 😂 hareket edemiyor çünkü anca elini kolunu sürtüyordur
H1z2a3 ylzzz bebeğin cinsiyeti be canım kız mı bnm de iki kızımda öyleydi kız çocukları sürüklenerek hareket edermiş erkek çocukları sürekli tekmelermiş diyor bizim bırdakiler😂
Serapefe4 Bence bebek dönüyordur oda dışarıdan öyle hissediliyor dur tabi yine doktora söyleyin siz içiniz rahat etsin
ylzzz Esraygtf olabilir evet ben o sırada bebek hareketi hissetmiyorum ama sanki içerdeki su hızlı hızlı dalgalanıyormuş gibi dışardan görüntü. Öyle birşey de olduğunu sanmıyorum da keşke video atılabilse 😃
Esraygtf ylzzz biliyorum bende de oluyor karnıma baktığımda hareket var ama ben fiziksel olarak hissetmiyorumm. Bir şey olmaz yani korkmaa
nilly Bebek dönüyo sağ sol o yüzden dalgalanıyo. Hatta içinizde öyle yüksekten düşerken hissettiğimiz gibi bi his yaratabilir o esnada.
ylzzz nilly bebek dönmesi değil dönmüyor bebeğim o sırada bebeğin bir hareketini hissetmiyorum ayakları göğsümün altında dönmeye yeri yok artık 😃
Derya21d ylzzz buna benzer bi durum paylaştım az önce bende de oluyor şu an sizi çok iyi anlıyorum anlık titreme dalgalanma gibi bişey hıçkırık yazdılar benim paylaşıma ama be olduğunu bilmiyorum 🤷🏻♀️
ylzzz Derya21d evet hıçkırık kesinlikle değil zaten koca yanaklı birinin yanaklarını sallaması gibi 😃😂
Anneee3 ylzzz benimde aynı bir haftadır bildigin dalga yapıyor 3 cü olmasına rağmen ilk bunda yaşıyorum kızlarım yapmazdı böyle el ayak dayarlardı oğlum dalgalandırıyor 😄😄