zelis63 Suheyla19A hayır canm daha yapmadım ben yurtdışında yaşıyorm her ay kontrolüm var bir ay ebeye gidiyorum bir ay doktoruma ebe sanırım ayrıntılıya bakıyor
minikmelegim_ Helobeybi minik minik mi vuruyor nadiren hissediyorum gece yatacakken ve sabah kalktiğimda. Cok minik vuruyo yaa zor hissediyorum ne zaman guclu vurucak😣
Edaliiii Ayzem_25 canım Bende 16. Haftamı bitirdim 14den beri bel kasık ağrısı cekiyorum yatarken sağa sola dönemeyecek kadar cok ama hepsi normalmiş doktorum bebek rahimde rahim genişliyor endişe etme diyor aslına bakarsan herkes normal diyor 😂
Ayzem_25 Edaliiii bugün sağlık ocağında kontrollüm vardı bebeğimin kalp atışını dinledim . Evet bu şikayetler normal ama umarım çok zor durumda bırakmaz bizleri . İlerleyen aylarda yoğunlaşacaktır ağrılar. Hakkımızda hayırlısı canım
Suheyla19A zelis63 hmm anladim canim bende de ayrintili yaninda fetal eko istedi acabaa herkesten mı istiyolar dedim
Edaliiii Ayzem_25 aynen kuzum geçiyor hafifliyor gibi yada bedenim alışıyor ağrılara uykusuzluğa hareketlendi ya daha bi hevesle taşıyorum onu ☺ rabbim cümlemizi kurtarsin
Ayzem_25 Edaliiii Aminnn inşallah canım evlatlarımızı sağ Salim sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah 🤲🏻🤲🏻
zelis63 Suheyla19A walla canm bilmiyorm ki bende hiç anlamıyorum ama korkutma kendini herkesten istiyolardır
Ftsss zelis63 bende yeni yeni anlıyorum net hareketlerini 🥰 çok heyecan verici her hamlesi ilk günkü gibi hiç geçmio heyacanı insanın inşallah sağ salim kucağımıza alalımda 🥰🥰