Mahbuss Arkadaşlar merhaba 😊 başlıktan da gördüğünüz gibi sivilce izleri için kullanıp ise yaradığını gördüğünüz bir yöntem varmı ? Artık bıktım bu lekelerden sivilcelerden 1 senedir yüzüme yapıştı kaldı gitmiyorlar
Selufkaa Mahbuss rossmannda satılan havuç yağı sivilcelere iyi geliyor diye duydum daha bugün. Araştır istersen canım doğal sonuçta
Raniniii Mahbuss benim inanilmaz sivilce sorunum vardi mutlaka cikardi vede izlerim hep vardi ama kizima hamile kaldiktan sonra ne sivilce kaldi ne iz insallah seninde oyle olur arkadaslarim her gorduklerinde cildin daha da puruzsuzlesti diyorlar
Fasulyee54 Cildiyeye gitmenizi öneririm. Çok güzel bi tedavi ile yakın bi arkadaşım tüm lekelerden kurtuldu
Mahbuss Fasulyee54 Cildiyeye gittim ama bebek düşünüyoruz 15 aydır kullandığım ilaçlardan bebeğe bir zarar gelirse çok üzülürüm o yüzden ilaç kullanmak istemedim. doğal çözümler istiyorum 😔 teşekkürler cevabınız için ❤
Lyg Ben elma sirkesi ve limon yarıştırıp sürüyorum yarım saat bekletiyorum canım bana çok iyi geldi tavsiye ederim
Mahbuss Lyg Teşekkür ederim canım bunu deniyecegim elma sirkesini suyla karıştırmiyorsun demi yüzü yakıyor ya biraz
Lyg Mahbuss yok canım limon sıkıyorum bir kaç damla o kadar.Yakıyor ama lekelerin rengini çok açıyor fazla bekletme sadece en fazla yarım saat