BurhanRabiaetin Bebeklerınızın cinsiyeti nedir benimde 28 cm boy 565 gr doktorum gayet iyidedi. Özellikle dikkat ettiğiniz şeyler varmı acaba
1PrensAnnesiii BurhanRabiaetin bebişimin cinsiyeti erkek canım öyle çok dikkat eden biri değilim aslında çalıştığım için düzenli beslenemiyorum ama haftada bir et tüketiyorum balık hapı kullanıyorum ve hergün muz ve günlük 500 ml süt tüketiyorum soluma yatmaya özen gösteriyorum bu kadar😊
Busee BurhanRabiaetin bende oyle cok dikkat etmedim bu yonde biraz yanlış yaptım kilo acisindan ama et balik mutlaka tuketiyorum meyveyi tuketiyorum bi kac gune kadar cikolata cipste tuketuyordum kilodan yana sıkıntı olmaya baslayinca biraktim cok yemeyin abur cubur sebze türü de tuketiyorum brokoli karnibahar son 1 aydir yumurta tuketmeye basladim oncesinde kokisundan dolayi yiyemiyordum
BurhanRabiaetin 1PrensAnnesiii tşk ederim canım Allah sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı naip etsin bebeklerimizi
Busee 1PrensAnnesiii ah ah sormaaa ilk 4 ayda 4 kilo aldim.70 ile basladimsuan 83um.2 ayda cikolata ve avur cuburu abartmamdan bi anda kilo aldim.bide pek.disarda yemek yiyen bi cift degiliz disarda da yemeye basldik muhtemelen onunda etkisi oldu
Busee 3 aydan sonra soluma hic yatirmadi bebis beni suandada sirt ustu sagima soluma rahat yatiyorum sizde oyle misiniz sirt ustu yatabiliyo musunuz
1PrensAnnesiii Busee ben sırt üstü yatamıyorum canım rahat edemiyorum zaten çok önermiyorlar sırt üstü yatmayı.bende geçen ay ekmeği abartarak yedim hemen 2 kg aldım o ay😏şuan toplamda 5 kg aldım abur cubur yemiyorum
BurhanRabiaetin Bende toplam da 3 kilo aldım bizim bebegimizde kız 52 ile hamile kaldım şuan 55 oldum benimde bebeğinin suyu biraz fazlaymış meyveyi azalt dedi doktoerum şekeri ve hamur işini azalt dedi
Fatos_celik 23+3benim 384g daha sağlığı yerinde dedi doktor ama kilosu az sanki bir oneriniz varmi acaba
BurhanRabiaetin Fatos_celik meyve canım ihmal etme muz özellıkle tüket ben peynir ve yoğurt yiyorum süt ppek sevmiyorum ama artık içi cem bende ben pekmez ve kuruyemıste yiyorum ceviz kara uzum felan
Aysegulflz Fatos_celik Evet canım biraz az banada fazla dedi doktor bence muz ye bebeğe kilo aldiriyor