Revsan_aylu34 Merhaba arkadaşlar 4 gün önce gittim hastaneye ilk çatı muayenesi yaptı dokturum 2 cm açılma var dedi yarin yine gideceğim tekrar alttan muayene eder mi
Ebrar19 Revsan_aylu34 Revsan_aylu34 Evet eder ben de 36 haftalık hamileyim geçen hafta çatı muayenesi oldum ve kasıldığım için çok canım acıdı senin de acıdı mı çok
Revsan_aylu34 Ebrar19 aslında çok canim yanmadi sonda inanılmaz senin gbi bende kastim kendimi ve canım yandı benim de
AyseOzer Artık çatı muayenesi gibi yapmayacaktır. Açıklık ne durumda ona bakacaktır. O da çatı gibi muayene değil. Korkmanıza gerek yok :) Doğum yaklaşmış :)
Revsan_aylu34 AyseOzer bebegin doğum kanalına baya girmiş dedi hatta bu hafta bile gelebilir dedi ama hala birşey yok sadece ara ara bel agrim ve alt karnim biraz agriyor sizde oluyor mu
Ebrar19 AyseOzer açıklık için nasıl muayene ediliyor peki o da çok can acıtıyor mu benim de panik atağım var dayanabilecek miyim diye korkuyorum
AyseOzer Revsan_aylu34 benim de biraz oluyordu. Artık bebek aşağıya doğru iyice indiği için o da :) Geç yazıyorum bu mesajı belki de bebek gelmiştir :)
AyseOzer Ebrar19 endişelenmenize hiç gerek yok. Açıklık da canınız neredeyse hiç acımıyor. Çatı muayenesinde biraz acıyor o kadar. Açıklık muayenesi çatı gibi değil. Korkmayın hiç :)
AyseOzer Revsan_aylu34 ooh sağlıkla büyüsün inşallah. Kolaylıklar dilerim size. Bol bol kucağınızda dursun hiç bırakmayın derim. :)