Pamukeller 11 haftalık olduk, en baştan beri sürekli gaz sancısı ve sürekli midemde şişlik var, yediklerim ağzıma geliyor, gegirmeyen ben gegirmeye başladığım. Sizler de yasıyor musunuz ? Sıkıntı ben de mi?
cankubra Pamukeller 24 haftalık hamileyim belli bir haftadan sonra bendede oldu gaz sıkışmamda oluyor çok rahatsız edici 😢 sürekli yaşıyorum asitli içecekte içmiyorum neden oluyor bilmiyorum çaresini bilen varsa yazsın lütfennnn😔😔😔
Minnosizmmm Pamukeller şuan 23+3 üz canım akşamları gün boyu birikmesini yaşıyorum midem taş oluyor resmen çatlayacak gibi hissediyorum ama yürüyüş yaptığım günler de rahat oluyorum
Pinar_93 Aynen bende öyleyim ya . 11+3 haftalığım . 3 haftadır özellikle şişkinlik , gaz çok var bazen beni aşırı rahatsız ediyor ya .
Pamukeller Aynı durumları yasıyorum hamile kaldığımdan beri. Midem ve karnım çok agrıyo nefes bile zor alıyorum daha 11 hafta oldu. Midem agzma geliyo berbat bi şey çatlayacak gibiyim
ilknur52 Doktor önerisiyle gaviscon almıştım işe yarıyor hamileler kullanabiliyormuş gaz ve mide yanmasına iyi gelmişti