Mucizem_21 Doğum için çok kararsız kaldım şuan devlet mi özel mi Devlet hastanesine gidip para vermeden doğum yapmak mı? Özel hastaneye gidip 2 milyar ve üstü parayı göze almak mı ? Yorumlarınızı bekliyorum.
alchn Mucizem_21 Yani durumun varsa özel bence kendi doktorun doğuma giriyo devlette benim bildiğim kadar kim nobetteyse o giriyo ne kadar doğru bilmyorm ama beğendin istedin doktor tabiki daha iyi
Nurb06 Mucizem_21 eğer riskli bir durumunuz yoksa özele gidin bence. Devlette iyi bir doktor denk gelmedikçe çok üzüyorlar bazen insanı
Sghslove Mucizem_21 devletler de kötü davranıyorlar bağırıyorlar vs diyorlar özellikle benim bulunduğum yerin devlete ait kadın Doğum hastanesinde bir kadına öyle bağırdılarki sırf bebeği kilolu diye .. ben korktum. 😏
Cigdem07 Mucizem_21 Ben kendim sezeryan istediğim için özeli tercih ettim. Devlet yapmıyor zorunlu yapıyor. Ama yine de devlette yapmazdım insan gibi davranmıyorlar tabi bu hastaneden hastaneye değişiyor.
dentem61 ben de kararsızım aslında ama özel oda esimi doğuma almak ve tabi ki resim falan çekilmek içün özel istiyorum
Esraltay Mucizem_21 bende şu an devlete gidiyorum kontrollere doktorumu çok seviyorum ama bir kaç aya özele gidicem doğumu özelde yapmak için devlette ebeler yaptırıyor ve yalnız olmuyorsun aynı anda bir kaç kişi daha doğumda olabiliyor o yüzden özel en iyisi