elmdmr guloguz evett banada öyle diyo canımm bi hafta evde bi hafta annemde kalıyom istemiyorum seni diyo şakaya karışık bide sürekli annene git deyip duruyo 😔😔
Esir elmdmr zaten anneye gönderiyorlarsa rahat hareket etmek içindir emin olun ya tek birakmayın yada ne bok yiyorsa yesin birakın gitsin korkusuz erkek kaybetmeyi göze almayan her haltı yer Biraz kaybetme korkusu yaşamalı susmamalı..
elmdmr Esir bırakmıcaktım ama canım yapacak insan her türlü yapar ne hali varsa görsün Allaha havale ediyorum elbet bi gün açık verir
Betul_0560 guloguz canım kusura bakmasında. O cocuğa güveniyo bence yanlış anlama günahınıda almak istemem sen yaşıyosun sen biliyosun sonucta. Ama bu tarz insanlar var malesef cocuk olduğu için kendilerini vazgecilmez sanıyolar.
Esir elmdmr Allah büyük hiç birşey gizli kalmaz hele hamileyken yapılanı rabbim eline ayağına dolar öyle bir niyetleri varsa rabbim en büyük korkuyu yaşatsın onlara 🙏
Deletedmom133 guloguz kir şifreyi telefon markası neyse şifre varken format at internetten bak sonra şifresiz oluyor tel bilmemezlikten gelirsin sonra