Rumeysa_a Merhabalar anneler ♥️ 17 haftalık hamileyim her gece bebeğimin hareketlerini ve kalp atışını stetoskopla dinlemeden uyumuyorum 😂 aranızda varmı bu tarz dinleyen 😈
Mucize_istiyorum22 Rumeysa_a ben ogluma hamileyken görümcem gelmisti yatili misafirliğe rahatsızlandı acile götürdük o sırada gözüme stetoskop takıldı hemşireden rica edip istedik bebeği dinlicez diye eşimle beraber dinledik🤭
aslimutlu1 Rumeysa_a bende de var . 23-24 haftadan önce kalp sesini bile duyman garip geldi 😏 yakalamak zor cok zor . Ebeler bile bazen bulamıyor . Tebrik ederim 😌
Ednrr Rumeysa_a ayy yerim seni yaaa annesi çok duyacaksın zaman geçince mesela biz şuan 26+3 haftalıgız kızım karnımdan çıkacak yani hareket hareket gece yarısı karadenizli die herhalde horon ediyo artık yani uyıtmuyoki beni🤣
Zeydo Zehra321 al bigün lazım olur 😁 eski usul tansiyon aletlerinde varya canım bizdede var ordan biliyorum😂
Rumeysa_a YummyMummie yanlizca geceleri duyabiliyorum gündüzleri aşırı ses oluyor dışardan filan ama gerçekten efsanee duyuluyor denemelisiniz 😂
Rumeysa_a Mucize_istiyorum22 bende her gece eşime dinletiyorum 😂 bazen duyamıyoruz kalp atışlarını ama ordan oraya pıt pıt geçişlerini duyuyoruz genelde ♥️🥰
Rumeysa_a Zehra321 ben almadım en yakın arkadaşım almış hamileyken onunnki bitince bana verdi 😂 ama internetten filan alabilirsiniz sanırım yada medikalcilerden 🤷♀️
Rumeysa_a _vesileaksoy trendyolda filan 30-40 tl arası sanırım ama eczanede bulabilir misin bilemiyorum canm 🤷♀️
Evrem1 Rumeysa_a evet bende yeni yeni hissettiğim zamanlar dinlemistim. Her hareketi bebege bagliyorsun gerci :) bazi sesler bagirsak hareketleri de olabiliyor ayirmak zor 😁