ebrukavi-19 boyle bisey yaşayan varmı kızlar vitaminler ve idrar yolu enfeksiyonu için toplamda 9 ilâç içiyorum
Deletedmom2224 ebrukavi-19 bende 7 8 tane filan içiyorum gerekliyse içiyoruz mecbur yapacak bisey yok 😊
MelekEzgi ebrukavi-19 troid ilacı, d vitamini, multivitamin, b12, magnezyum, kalsiyum, demir ilacı. 7 tane içiyorum. Gına geldi 😂
sofimam ebrukavi-19 tiroid ilaci vitamin kan mahnezyum yanı bəndə gündə 5-6 ilac aliyorum yanı mecburuz
Deletedmom2224 ebrukavi-19 ilk gebeligimde bana da çok fazla gelmksti bazı gebeler kullanmak zorunda kalıyor 😊 sağlıkla gelsin hepsi inşallah 🤲🏻
ebrukavi-19 sofimam Deletedmom2224 rabbim hepimize ve genişlerimize sağlık sihat versin inşallah bana dua edin kızlar yatmayım hastanede 😔
ebrukavi-19 M Fatma-28 Ezo-masum ikicocukannesi_ Byza Deletedmom2224 Valla migdem bulanıyor artık gına geldi 😏 Kasklarim ve karnım şişiyordu idrarda enfeksiyon çıktı ilaçlar geçirmezse hastaneye yatıracak 😏
ikicocukannesi_ ebrukavi-19 bendede durum aynı vitaminler artı batmam olduğu için ilaç kullanıyorum benimde 6-7 tane var
Ezo-masum ebrukavi-19 kan sulandırıcı iğne,coraspirin,idrar yolu için antibiyotik,kan ilacı,multivitamin,bir de haftada bi iğnem var🙈😭😭heryerin mosmor sağlıkla gelsinler