Zilan__zilan Kızlar adetim 4 gün geçti arada midem ağrıyo yüzüm vücüdum sivilcelendi acaba bu bir belirti ola bilirmi? Adetim 1 gün geçince test yapmıştım negativdi
Destkar Zilan__zilan ben gecikmemin ilk günü yapmıştım idrar testi belli değildi 3. Günü erken gebelik testi yaptığımda çift çizgi çıktı yarın da kan vereceğim. Sivilcelenince adet olacağım sanmıştım ama yarın gecikmemin 5.günü hala adet olmadım
Kubradem Biraz daha bekle canım arada düzensizlik olabilir 5.günü olaabilirisn bende 2 ay 5 gün geçti negatifti 3.ayımda hamile oldm
Anne18 Zilan__zilan gittim canim gebe kalmaya engel hic bırseyim hic bir engelim yokmuş ama duzensızlık yapıyor isterim ki henüz adet olmadan hamıle kalmak... ☹️
Zilan__zilan Destkar yani gecikmenin 5 ci günü belli oldu 😍 maşallah hayırlı olsun 🙏 darısı bana 😍 bende test yapmıycam yarında olmazsa yaparım
HappyDadCui Anne18 Canım ovülasyon testleriyle yumurtlamanı takip edip kaçırmamaya çalış pko var ise buna dikkat et derim. İnşallah en kısa zamanda hamiş olursun. 🙏🙏🙏
avarebirseyyah Hamileliğin ilk haftalarında adet sancısına benzer sancı yaşanıyor mu acaba? Bileniniz var mı? 😊