SedefUygun Kızlar merhaba Yeni farkettim ama sol kolumun altında bir şişlik var yani diğer kol altıma göre daha şiş gözle çok rahat görülebiliyor ellediğimde bastırdığım zaman içinde beze gibi top var başıma ilk defa geldi yaşayan var mı ya da ne olabilir ??
Zehra321 SedefUygun benim de basıma gelmişti korkmuştum kanser belirtisi de oluyor çünkü. Doktora gittim yağ bezesi dedi sonra kendiliğinden geçti. Sizde ihmal etmeyin derim
Deletedmom0019 SedefUygun Lenf bezidir sanirim canim genelde deodorant kullanimindan sisebiliyor ve cok agrili oluyor kolu kaldirip indirirken agri hissediliyor. 1 haftada kendiliginden geciyor eger dedigim şey ise..
Serpiltsn SedefUygun benim de oldu canım özellikle adetime bi hafta kala iki ay yaşadım aynı sorunu doktor mamografi cekti şükür bişe cıkmadı enfeksiyona bağlı olablirmis lenf bezinde şişlikler
SedefUygun Deletedmom0019 Şuanlık bi ağrısı yok hatta dokunduğumda bile ağrımıyor deodarnt kullanıyorum bilemedim bende
Zehralismail Teyzemde de vardı. Hatta ilerleyen zamanlarda kasıklarında da çıkmaya başladı. Lenf bezi kanseri teşhisi koyuldu :( çok şülür tedavi. Oldu. Şusn maşallah çok iyi. Normal kanser hastaları gibi olmadı hiç.
SedefUygun Zehralismail Geçmiş olsun teyzeniz için inşallah önemli bşey değildir bi kaç gün takip edicem bakıyım
BeybininAnasi Enfeksiyondan lef bezinde şişlik olabilir. Ama süt kanallarıyla ilgili de olabilir. Birkaç gün gözlemleyin.