Muu_1906 Selam arkadaşlar ikiz çift yumurta hamileyim.30 + 4 haftalıkken erken doğum riski yaşadım. İlaçlarla ve serumlarla 2 gün hastanede yatarak durdurdular. Şükür 34 +4 günlük olduk. Yine bacak arası ağrılarım var.yürümekde yatarken kalkarken zorlamaya başladı. 30 haftalıkken yatma sebebim 1 haftadır yine karın sertleşmelerim ve bacak arası ağrımdı. Meğerse düzenli 100 sancılarım ve rahim ağzı kısalığım 1.5 - 2 cm arasına kadar düşmüştü.rahim ağzımda açılma vardı. Şimdi yine başladı bu belirtiler erken doğumdan endişelenmeye başladım. Bu şekilde ağrısı kasılmaları olan arkadaşlar ne zaman doğum yaptınız.?
Demetgnby_44 Muu_1906 bnde 30 ncu haftadan berı böyleyım bacaklarım uyuşuyo ve damarlarım cekılıo sankı uyuyamıyorum yürüyemiyorum dogru duzgun cok agrıyo ve suan 37+0 dayım
Muu_1906 Demetgnby_44 inşallah bizde görürürüz 37yi bugün endişelendim gene rahim ağzım kısaldıda başladı mı ağrılarım diye bakalım cuma kontrolüm var
gurcem Canım sen yıne ıyısın ben ıkı haftadır oyleyım suan 29dayız bacaklarm cok sızlıyor ayakta fazla duramıyorum hatta neredeyse hıc duramıyorum agrım oluyor,yataktada saga sola donerken agrım oluyor
Muu_1906 gurcem bende aynıyım aslında 28 29da az belli ediyordu sonradan şiddeti artmıştı. Şimdi yatakdan dolaba tutunarak kalkabiliyorum. Sağ sola dönmek baya zorluyor uyurken
gurcem Muu_1906 aynıyız kuzum 😀 sımdıde bazen karnım sankı patlıcak gıbı hıssedıyorum nefes alamıyorum gıbı sığınamıyorum😀 sızdede oluyormu
Muu_1906 Saniyedastan inşallah değildir bende bacak ağrısı başladıkdan sonra rahim ağzı kısalığımı öğrendim .
mavielif 31 haftalık olduk biz. Geçen haftadan beri özellikle yürürken sol tarafımda (bacak arasında)kramp gibi bi ağrı oluyo. Bebekler baskı yaptığı için diye düşünüp çok üstünde durmadım.Umarım erken doğum belirtisi falan değildir🙏 Hiçbirimiz 37 den önce doğurmayalım. Amin😊😊😊