Ebraruras Merhaba , 23+3 haftalık hamileyim çok şiddetli sırt ağrısı çekiyorum var mı benim gibi şikayeti olanlar ?
Zeynep06 Ebraruras bende sabah sırt ağrısıyla uyanıyorum gende baya ağır, nefesimi kesiyor sanki nedenini bende merak ediyorum bu arada 21+2 yim
Medine_1992 Ebraruras bende iki gün önce öyle bir sırt aradı yasadım ki derin nefes alamıyordum kürek kemikleri arası batıyordu çok kötü neden oluyor acaba 🙄🤷♀️çok kötüydü
damlanne Ebraruras ya ben daha 7. Haftamdayım iki gündür çok şiddetli acaba sizde benim gibimiydiniz ? Endişe etmeme gerek varmı..
Zehra98 damlanne canım ilk zamanlar tutunduğu için ağrılar oluyor ama yine de bunları doktorunla paylaşmalısın önemli
Tugbaztrk Ebraruras bende aynı günlerdeyim bende her aksam kıvranarak yatıyorum. Sabahları olmuyo genelde ondan yorgunluktan mı diyorum bazen. Senın sabah oluyo mu
Mlsldy 20+2 yim bir kaç gündür sırt ve bel ağrısından yatamıyorum oturamıyorum kıpırdayamıyorum biraz daha devam ederse ve şiddetli olursa doktoruma danışacağım😶 uyku bile uyuyamaz oldum dinlenmeden uyanıyorum çıldırıcam😢
Skn23 Ebraruras valla Benimde en çok sırt ağrım oluyor . Bide kalça kemiği🙄 vücudun denge mekanizması değişiyor hep o yüzden . Ben kimi görsem masaj yaptırıyorum😂 sırtımı sürekli dinlendiriyorum 😁 33 hafta daha çok oluyor artık