ElaMirza Btl_ozn ben beneto aldım travel pusetli 500 hem kalite hem uygun bence cok fazla uçuk fiyatlara almayin
Btl_ozn ElaMirza evet en hafif ve uygun fiyatları beneto travel sistemlerin digerleri cok ağır ve hantal hafif kullanışlı ıstiyorum bakalim karar vericem benetonun gold seriside çıkmış onlarda cok hoş
FerhanSerkanEilmez Btl_ozn mothercare journey travel’i çok beğendimmm Kullan var mı çok merak ediyorum yorumları
Emelimsi Bahar9235 henuz kullanmadim 🙂 ama cevremdeki arkadaslarim cok memnun olunca gittim baktim, diger modellee cok hantal bunun gercekten kullanimi gayet iyi kolay gozukuyor, icim rahat ama umarim yanilmam
Bahar9235 Emelimsi bende çok araştırdım çok kişi kullanıyor gidip baktım hafifliği katlanıp açılışı da çok rahat inşallah sağlıklı günlerde kullanırsınız 🙏🏼
klebsiella Bahar9235 simdi baktim doona yaklasik 1800 tl ekstra zippligjt alinca fiyat cok fazla olmuyor mu ?
Bahar9235 klebsiella yani ben 4. Katta oturuyorum ve asansörümüz yok eşim olmadığında rahat taşımam lazımdı o yüzden araştırınca çoğu bebek firması tarafindand bu ikisini bir almak tavsiye edildi
Bahar9235 İkisininin toplamından 500 lira düşüyorlar eğer Türkiye distribütörlüğünden alırsan 800 lira indirim yapiyorlar yani inglesina trilogyden daha uyguna geliyor ikisi ki bastona da gerek kalmıyor
klebsiella Bahar9235 benim anladigim siz dooana1800 tl + inglesina zippy light (??? Bunun fiyatini bulamadim cidden)
klebsiella Bahar9235 cok tesekkurler bilgilendirme icin am ben doonaya cidden cok sevdim 😗😗😗 ama 3200 cidden butcem icin cok fazla.
Bahar9235 klebsiella ancak zippyligthı da tek bebek arabası alarak kullanabilirsiniz size tavsiyem internet üzerinden türkiye distribütörlüğünün satış sayfası çıkıyor ordan bi telefonla iletişime geçin size uygun modeli bulmanızda çok yardımcı oluyorlar