BurcuYce Merhaba arkadaşlar bebek arabası bakıyorum. Ama çok kararsız kaldım. Sizler hangi markaları tercih ettiniz?
Ulya BurcuYce anex firmasindan beyendim,ama cok pahali bir butik,2.888 tl ye , ama deyer ,cok guzel rahat,sport bir araba
Dila0123 Zeynepmum bende kraft oslo aldım aynı şekilde kullanmak için sabırsızlanıyorum evin içinde gezdiriyorum sürekli ☺
Gozdekaraoglu Bayb care Titan modeli çok güzel ve gayet kullanışlı sağlam aldığım yerdeki adam resmen üzerine çıktı ve ne kadar sağlam olduğunu gösterdi bebeğim doğdu kullanıyorum tavsiye ederim
Birhamis Ben mima aldım ama daha kullanmadan pişman oldum çok ağırr aşırı hemde hevesime yenik düştüm biraz 😏
BurcuYce Birhamis Mima yı çok düşündüm aslında görüntü açısından çok güzel ama pek kullanışlı gelmedi iyi ki vazgeçmişim o zaman çok teşekkür ederim ☺
Lilipo Joie muze lx aldım. Ana kucağı da dahildi indirimden 500 e aldım. İndirimden önce 699 du hala bile 599 şuan. Kalitesine göre fiyatı çok iyi
ZeynepKarataTeytey Lilipo Aynısından bende aldım fiyatı çok iyi gerçekten hafif bir de puset ve araba hayırlı olsun bu arada
Betbet BurcuYce canim ben kraftin book plus versiyonunu aldim cok cok fazla ozelligi var heyecanla kullanmayi bekliyorum
matruskaa BurcuYce Beneto bt500 aldık canım hepsiburadadan indirimle 530a şimdide 700 civarı anakucagı var kullanıslı şimdilik henüz kullanmadım
Birhamis BurcuYce yani bende sırf görünüşüne kanıp binbir çaba ve iknayla aldırdım alınca hevesim gitti sonra agır olduguna ikna oldum 🙈 kaldır indir kas yapcam artık 🙂
BurcuYce Hepinize önerilerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Pregonun impala modelinde karar kıldık. Çok kullanışlı geldi. Özellikleri de iyi. Satın aldık fakat 15 Nisan da gelecek. Umarım güzeldir. Aldığımıza pişman olmayız. 🙏🏻💕❤😍
BurcuYce Birhamis olsun artık yapacak bişey yok ☺ Kas yapmaya devam o zaman size kolay gelsin Allah yardımcınız olsun 🙏🏻☺💕