Zehra98 Mehtapakgl Kuzum bunlar hiç bişeyin belirtisi değil yani ben 1 aylıkken hamile olduğumu öğrendim ve hiç bir belirti ağrı üşüme yoktu
Mehtapakgl Zehra98 bende konuyu açarken belirtmiştim, insandan insana farkedebilir, diye sadece fikir almak istemiştim, yinede teşekkür ederim.
GKBR2 Mehtapakgl merhaba. Benimde sol kasığım arıyodu bende doktora gittim adetime de daha 8-9 gün falan vardı doktor muane etti bişey bulamadı hatta gebe değilsin falan dedi sonra kan testi istedi değerim 6 çıktı şimdi 35 haftalık hamileyim yani kasık ağrım var diye gittim hamile olduğumu öğrendim ki beklemiyodum da gebelik.
Ozge1044 GKBR2 ya böyle yorumları gördükçe umutlanıyorum benimde şuan 9 günüm var ve kasık agrım var sürekli umarım bende de vardır
CemileOrhan Ben iki hamileligimide sıtma tutar gibi üşüme ile anlamıștım her insanda farklı oluyordur yani ☺️
Mehtapakgl Ozge1044 benimde 6 gün var. Ama umutlanmak istemiyorum. Sabah test almaya gidecektim erken gebelik için vazgeçtim. Çünkü iğne vuruldum. Çatlatma iğnesi hamile kadınların idrarlarından elde ediliyor. Hamile olmasan bile çift çıkıyor iki kez yaptım çift cıktı. Yani vazgeçtim afetimin geçmesini beklicem.