bsrbyrmn Başlıkta söylediğim gibi ilk çocuğum sezeryan bunu doktorumla ssvd denicektik 36+5 de nişanım geldi doktoruma söylediğşmde hemen bi nst çektirmemi söyledi gittim çektirdim sancılar tavandı hep 100 deydi ben kasılma olarak hissediyordum doktorum hemen çağırdı bu arada sancılar başladı ama aman aman sancı degildi dayanabiliyordum yatışım yapıldı ben odaya çıkmak istedim çünkü hiç açılmam yoktu sancılarım çokk düzenliydi ama 32 saat boyunca hiç açılmam olmadı bebeğin hareketleride yavaşalyınca sezeryan istedim spinal sezeryan olucaktı ameliyathaneye indim anestezi uzmanı genel olmamı teklif etti başın agrır belin agrır diye tabi ben kabul etmedim bebeğimi görmek istedim hemen öncelikle şunu söyliyim bele yapılan iğneden aslaaa korkmayın inanın sinek ısırıgı gibi oldu iğne yaptı bacaklarımda hemen elektiriklenme oldu 2 dk içinde bütün his kayboldu sonra karnımda çekiştirme hissettim acı aslaa yok kestimi dedim yok bebeği düzeltiyo daha kesmedi dedi demesiyle benim kız cıktı aman allahımm o nasıl güzel bi hisss hemen aglamaya başladım yanıma getirdiler yanagıma koydular cıyak coyak aglayan bebek sustu çok güzel bi duyguydu herşeyi izledim bebem gitti 20 dk falanda beni diktiler ben çok iyiyiyim ameliyat sırasında midem bulanıp başım döndü oda normalmiş beni odaya çıkardılar bebeğim hemen geldi emzirmeye başladım 2825 gram 49 santim doğdu civcivim çokk küçükktü doğum sonrası bol bol neskafe içtim başım agrımadı bel agrısıda hiç olmadı şöyle söyleyim ilk ayaga kalkış zor ondan sonra geçiyo korkmayın anın tadını çıkarın. 😊 ben hiç pişman degilim sizde kesinlikle sezeryan olcaksanız spinal olun oğlumsa genel olmuştum çok kötü geçmişti