Symnrdlkra sizin gibi biri daha vardı. İşi gücü şeker yüklemesi ve aşı karşıtlığı yapmaktı. Ve aynı sizin gibi sağlık bakanlığı tarafından önerilen ve devletin kendi hastanesinde yapılan testleri bebeklere zarar vermek için yapıldığını iddia ediyordu. Şimdi sizde aynısını yapıyorsunuz, kimse size şeker yüklemesi yaptırıp yaptırmayacağınızı sormadı. Siz başlık açıp sanki forumda tek merakımız sizin şeker yüklemesi yaptırıp yaptırmayacağınızmış gibi ben yaptırmayacağım diye başlık açtınız. Sonra bilerek yada bilmeyerek bizatihi devletin sağlık bakanlığı başta olmak üzere sağlık politikasını reddeden ve zan altında bırakan şeyler yazıp, insanları şeker yüklemesinin zararlı olduğuna ikna etmek için hiç bir bilimsel etikle örtüşmeyen şeyler yazıp sonra kimse cevap yazmasın diyorsunuz. Hani başta bahsettiğim senin kafadar bir kullanıcı vardı ya onu üşenmedim ekran görüntüsü alıp Cimere bildireceğimi söyledim. Burda kendisinin akıl almaz savlarına karşı çıkan başka Kadınlarda aynı tepkiyi verip cimere şeker yüklemesi yapan devletin aslında bebeklerimizi çldürmek isteyen dış güçlerin oyununa piyon olduğunu söyleyen insanlar olduğunu haberdar edeceklerini söyleyince ben araştırdım sayenizde yanlış yaptığımı anladım şeker yüklemesi önemliymiş yazıp hesabını silip isim değiştirdi. Bilginize....