Demetgnby_44 Kızlar 1 haftadır belım cok agrıyo göbegım duseli 1 hafta oldu bebek sureklı toplanıo sertleşıyo ve sureklı lavaboya cıkıyorum bu aralar belımde ve bacaklarımda agrılar cok arttı bacaklarım cok kasılıyo ve agrıyo uyuyamıyorum normal mi sizce
Aynur63 Demetgnby_44 valla cnm saydıklarının hepsi bende de var 36+3 benimde ama bunlar tam doğum belirtisi değil nişan gelmesi mide bulanması fln bunları genelde oluyormuş ama 2-3 haftayı bulur bence bu saydıklarınla doktorum öyle demişti bana
Cookie_the_pomy Demetgnby_44 Doğum öncesi ve sırasında. Belirtilere göre liste linkte ➡️ https://imgyukle.com/i/EBjE7c
Esil35 Demetgnby_44 ayni sikayetler bendede var ve 9 gun sonra sezeryanim var 9 gun daha beklemeli allahin izniyle dokuz gun daha bekler insallah
Aynur63 Demetgnby_44 valla bende gece olsun hiç istwmiyorum inan her dakka tuvaltteyim bide yataktan kalkarken yatarken eziyet bildigin hayırlısı ile doğsalardı rahatlardık😊
Esil35 Demetgnby_44 ben istedim panik atagim var normali yapamicagimi anladik gerci sezeryandanda korkuyorum
Demetgnby_44 Esil35 doktor sezeryan yapalım dedı ama bn normal ıstıyorum normal dogum ıcın tecrubelı ebesı yokmus bnde devlette yaparım dedım
Demetgnby_44 Cookie_the_pomy en merak ettıklerımdı valla cok saol :) yanı bu gıdısle daha cok beklerim