Melisakokpinar Mrb epidural normal doğum yapan veya bu konuyu araştıran var mı ? Devlet hast yapıyor mu ? Yapmıyorsa özel hast fiyat ortalaması nedir ? Bilen varsa cevaplarsa sevinirim, hepinizi öpüyorum 💜
Melisakokpinar defne55 e yine iyiymiş, ben normal doğum 3000 e sordum bi özel hast de. 🤷♀️ 3500 e de normal fiyat
Melisakokpinar defne55 demi ya ben bi gazla doğururum diyorum da, valla dediğin gibi hem normal hemde az acılı sancısız sezeryan gibi kesik yok dikiş yok🤷♀️
Melisakokpinar 3349fam çok iyiye yaptırmışsın ben yenice araştırmaya başladım bakalım ben ne fiyatlar bulacağım 😊
defne55 Melisakokpinar bende ilk zamanlar demiştim bi gazla epidural yaparım doğururum diye ama şuan doğuma 25 gün kaldı sezeryana döndüm tırstığım icin😂😂😂
Melisakokpinar defne55 yaaa benim daha çok küçük 4 aylık 🤭🤭 İnşallah çok güzel geçer doğumunda nasıl istiyorsan öyle tabi sezeryansa sezeryan 🥰 bakalım ben ne yapıcam 🤭
defne55 Melisakokpinar sağlıkla kucağına al canım bu zamanlarin tadını çıkar son ay da doğum stresi bitiriyo adami 😂😂
Betullmim Epidural çok araştırdım bazı doktorlar çok övüyor bazıları beğenmiyor.kendi doktoruma sordum normal doğumun doğal akışını bozuyor sadece acı eşiği çok düşük olan kadınlar bazen bizi duymayacak şekle giriyor o yüzden yapıyoruz dedi. Ikinma hissini azaltıyormus doğumu uzatıyormus çocuğun kalbine veya solunumunu tehlikeye sokabiliyormus.
Melisakokpinar Betullmim valla işte bende öyle düşündüm benim çok acı eşiği düşük değil dedim ya aslında yapsam illa ki canım acır ama dayanır yaparım diyorum 🤷♀️ hayırlısı daha bakalım değişir fikrim belki 🤭