Leman0134 19+3 haftalık hamileyim 16. Haftadan beri bebeğimi hissediyorum son 3 gündür hissetmiyorum ve çok endişeleniyorum. İnsanın aklına kötü kötü şeyler geliyor düşünmek istemesemde dayanamıyorum sürekli ağlamak geliyor içimden dua edin bana yarın doktora gidecem inşallah bir sıkıntı yoktur.
ZAsk Leman0134 Bu haftalarda hareketlerin yavaşlaması normal. Kafanıza çok takılıyorsa doktorla görüşün. Allah korusun bebişleri 🙏
Merve_osman Leman0134 ben 25 haftalık hissetmedim 3 gün sonra doktora gittim doktor oda yoruluyor dinleniyor uyuyor dedi sonra uzandım tatlı birşeyler yedim göbeğimi okşadım tıp tıp attı tekmeleri korkmayın inşallah birşey olmaz
Kbrbydkk Canım endişe etme insalalh birşey yoktur. Doktorum bana sorduğunda bende 16+3ten beri hissediyorum dediğimde çok erken hissetmeye başlamışsın eğer hareketlerini her gün hissetmezsen korkma demisti. Bazen günde bir kez filan hissettiğim oluyor. 20+2 deyiz. İcin rahat etmiyorsa yine de bir kontrole git istersen .
Dilek1661 Allah korusun bişi olsa ağrın sızın olur karnın taş gibi olur derler bende tam 19+ 3 haftalık hamileyim çok şükür hergün hissediyorum 14. Haftanın sonunda falan hissetmeye başlamıştım eğer bebeğin kızsa ondan hissedemeyebilirsin kızlar daha az hareket ederlermiş
Leman0134 Erkek bebeğim şehir dışındayım o yüzden kendi doktoruma gidemiyorum dünde tatil olduğu için zorla bugün 2 ye randevu aldım gidecem inşallah sıkıntı yoktur