Sahreyldrm ZeynepYavan kızımın 31+3 deyken boyu 43 cm kilosu 1800dü normal demişti doktorumuz o aralardadir muhtemelen
ZeynepYavan Sahreyldrm boy 64 kilo 1900 boy fazla dedi çokmu fazla acaba kafam karıştı netten bakıyorum milletinki doğum zamanı anca o boy oluyor yanlışmı ölçüldü acaba
Medine_1992 ZeynepYavan canım yanlışlık olmasın hiç bu boyda doğan çocuk görmedim çevremde 50 55 arası standart 60 küsür bir yanlış ölçüm olabilir
Demirleblebi ZeynepYavan 64 fl oranıdır o değeri 7 ile çarpıp boy buluyorsunuz. Yani sizin bebeğin boyu düz hesap 45 cm. 😘
ZeynepYavan Medine_1992 benmde kafam karıştı bu sabah gittim kontrole onu düşünüyorum araştırıyorum acaba bidahamı gitsem takıldım kaldım çnkü
Medine_1992 ZeynepYavan canım sen diyince araştırdım kesinlikle öyle bir bilgi yok dünyanın en uzun bebeği 60 cm diyor düşün 😁 ultrason kagıdında mı yazıyor o kaç haftalıksın
ylzzz ZeynepYavan şey olmasın alt bacağını ölçüyorlar onu 7 ile çarpıyorsun boyu çıkıyor. 6.4 demiş olmasın 😃
ZeynepYavan Medine_1992 hem ulturosn kağıdında hemde doktor dedi boyu uzun dedi benmde ilk bebek olduğu için o an şaşırmadım sonra araştırınca inme indi 😂
Medine_1992 ZeynepYavan o zaman doktorun kafası karışıktı canım biliyorsun boy hesabı bacak kemiğini ölçüp 7 ile carpılıyor bir yanlışlık olmuştur sıkıntı yapma 😘😘😘
ZeynepYavan Medine_1992 ama bu yanlışı fark etmesi gerekmiyor mu sonuçta onca hasta bakıyor boy nasıl fazla gelmedi normal karşıladı bu durumu
Medine_1992 ZeynepYavan bilemiyorum canım yani 🤷♀️ banada 18+5 haftada 25 cm çıktı beveğin uzun olacak dedi ama benim ki zaten iki hafta önden gidiyor hep litaratürde 65 cm doğan bebek yok 😁😁 Sen ilk olursan bilemiyorum dünyada
ZeynepYavan Cigdem0707 benimde eşiminde boyu uzun abilerimden 195 olanda var baba tarafı hep uzun acaba uzunmu doğcak onca aldığım kıyaftlerde olmaz smdi