Tugce1803 Blackkcat offf üşüttüm mü acaba ya az önce belime ve karnımın sol kasığıma daha yakın aynı anda sancı girdi çığlık attım kuzenim koştu geldi🤦♀️
Mahbuss Tugce1803 Bendede aynı durum var canım önceden hiç böyle olmazdı ama benim ilk defa sol kasığım tek ağrıyor normalde adet günü ağrır iki tarafta sancılanir adetten önce hiç olmazdı sonucu merakla bekliyorum bakalım
Reyhann93 Tugce1803 http://hizliresim.turkiyepanel.net/upload/d63ae93f-20191104_164807.jpg Canım bir bakarmısın
Mahbuss Reyhann93 Canım daha yumurtlama olmamış c gibi baya belli olması lazım bence yarın daha koyu olucak
Mahbuss Reyhann93 Canım zaten böyle yavaş yavaş koyulaşır istersen bugünleride degerlendirebilirsiniz yumurtalamadan önce ilişkilerde önemli
DiplomaliEvHanimi Reyhann93 yok canim bugun olmus 🙂 bugun degerlendir. Yarin test yap yarinda degerlendir
Mahbuss DiplomaliEvHanimi Reyhann93 Tugce1803 Kızlar yarın çatlatma iğnesinin 15.gunu yarın test yapmayı düşünüyorum dua edin bana yapmaya cesaret edebilirsem burdan söylerim . Allah'ım tez vakitte hepimize isteyen herkese nasip etsin inşallah beklemek çok zor