Mahbuss minikmucizem1_ Bende 10 Kasım letu + çatlatma iğnesi tedavisi oldum. İnşallah güzel haberler alırız
Mahbuss minikmucizem1_ Evet canım onerdi. İğnenin 9. Günündeyim sağda 18mm solda 19 mm büyüklüğünde yumurta vardi
Reyhann93 Tugce1803 http://hizliresim.turkiyepanel.net/upload/544755cd-20191102_160405.jpg Canım bu test gittikçe koyulcağına soluklaşıyo sebep ne olabilir ki adet bitimi 4 . Bu gün
Nasippp Reyhann93 olabilir canım benim de aynıydı ama sonradan kop koyu çıktı. Sıkıntı yapma göreceksin inşallah yumurtlamayı 😁🌸
Tugce1803 Reyhann93 Hayır canım snaa öyle geliyo hepsi aynı çizgilerin hem daha sabır daha 4 gün olmuş biteli🙈
Reyhann93 Nasippp inşallah ya bu arada sol yumurta ya öyle arada kramp giriyo ki saniyelik ama feci can yakıyo 🤔🤔
Nasippp Kızçeler nabersiniz bir yerlerinde ağrı sızı belirtiye dair bişeyler var mı? Nedense benim kasıklarım ağrıyor 🤦🏻♀️ İnşallah bebişimin tutunma ağrısıdır 🌸🎊🌸🎊🎊☺️🤲🏻
Mahbuss Nasippp Bende de kasık sol tarafta dün daha belliydi bugün ara ara var inşallah öyledir adete 8 gün var. Çatlatma ignesininde 10. Günündeyim
DiplomaliEvHanimi Nasippp benimde lekelenmem 2gundur yok beyaz akintiya döndü alt karinda ve belde agrim var Ve hafif soguk alginligim❤️
Nasippp Mahbuss inşallah kuzum ya az bişey ceviz kırayım dedim. Ama ağrıdan kaldrdım geri 😂 az kalmış senin inşallah hayırlı haberler alırsın🌸 benim de 11 gün kaldı adet 13 Kasım 👼🏻
Mahbuss Nasippp İnşallah canım. Allah'ım isteyen herkese hemencecik nasip etsin. Beklemek çok zor 15 ay oldu insanında sabrı kalmıyor bazen