SeymaAkyol Kızlar 24. Haftadayım sancı ile gttım hastaneye 3 gün yatıp sancıları durdurdular 4 cm acılma var merak ettiğim kaç cm ile acılma ile doğum baslar daha cok erken doğum onleyıcı hap kullanıyorum faydası olur mu sızce
Kbrbydkk SeymaAkyol normal gebelikte 10cm. Bende 6cm ile gitmiştim ama durduramadilar. İnşallah bir sorun olmaz dikiş filan atmayı onermediler mi?
mrtmt Gećmis olsun 10 cm ile basliyor diye biliyorum. Faydasini gorursunuz inşAllah. Tuvalet disinda kalkmaniz yasaklanmistir sanirim. Çok dikkat edin.
SeymaAkyol Kbrbydkk hayr bısey demedi doktorum nst de sancı çıkmadı kendim hissettiğim ıcın yattım hastanede o sancılar geçti ama 4 cm acılma var şuan sorun yok dedı umarım kullandığım ilaçlar onler erken doğumu
Kbrbydkk SeymaAkyol inşallah canım benim. Çok dikkat et kendine kalkma hiç ayağa tuvalet harici. İnşallah düzelir.
SeymaAkyol Selonur71 sol tarafımdaydı keskin bır ağrı sağa sola donemedım 2 gün boyunca adet ağrısından farklıydı batma şeklinde başladı ilerledi belıme vurdu ağrısı hafif hafıf bu şekilde ıste