Merve6123 Ftmanzlm hemsireanaa doktor girdim rahimde kanama gözükmiyor normal dedi olabilir dedi ama parca felan düserse acile gel dedi. Progestan 100mg yazdi kapsül gibi seyler ama vajinal al dedi sabah aksam. Bu arada bu kapsüler hem yiruliyor hem vaginadan aliniyormus. Bebek daha yokdu sadece kese vardi
ipekveannesi damlanne ay postu okuyunca ilk günlere döndüm 🙊 bu zamanların kıymetini bilin çok çabuk geçiyor biz 28+1 olduk benimki abla sayılır 😝😅
damlanne ipekveannesi inşallah bizde sizin zamanınıza geliriz 🤲♥️ Sizde de agrı varmıydı 6 7. Haftalarda🤗
Senaysn Mrvpltt canım zamanla geçiyormuş hiç endişe etme. Duydum kalp atışını çok şükür 🙏sen duydun mu
Mrvpltt Senaysn bende 5 haftalik kesem gorundu doktor 2 hafta sonra gel dedi ilk bebegimi kaybeetigim icin cok korkuyorum
Hande34 Merhaba ben de 6+5 haftalık gebeyim,cuma günü kalp atışını duymak için gideceğiz,hayırlısıyla inşallah duyarız🙏🏻Allah herkese nasip etsin
Sinemustafa2008 6+2 bizde göguslerimde dolgunluk ve hassasiyetim var kasıklarımda batma şeklinde ağrılarım var bulantimda az ama var
ipekveannesi damlanne inşallah bir bakmışsın 17-27-37 oluvermişsin 😅 benim 7.haftada başlayan kabus gibi hala devam eden bulantılarım var 🙄öyle beldir kasık göğüs vs hiç ağrım olmadı hala da olmuyor yalnızca 2 haftadır inanılmaz kalça ağrısı yaşıyorum o kadar 😥
Yelz_91 damlanne biz 11 haftalığız canım kasıklarım 8.haftaya kadar hep ağrıdı .. unutkanlığım oldu çok şükür şuan dha iyiym ..bide göğüslerim çıldrmış gibi büyüyp hassaslaştılar ... şuan ise sivilcelenmem başladı