Elosunannesi Mervekertisci kantoron yagi ve sinoz un catlak kremni suruyorum ama benim ilk dogumumdan catlaklrim felaket vardi suan yenileri eklenmedi ama digerlerinde de bi iylesme gormuyorum karnim gerildikce dha parliyolar hatta
Seyma55 Mervekertisci 37.haftamdaym hakiki zeytinyağı kullanıyorum hiç çatlamadm şükür.Bi ara badem yağı aldm kıllanma yapar diye paketini bıraktm kullanmadm snra .Her duştan snra zeytinyagini kullaniyorum .Bebk yagi aldm onuda aklma gldikce kullaniyorum😊
Xedice__10 20 haftadan badem yağı kullanıyorum . Karnımda hiç çatlak yok çok şükür . 25+2 deyiz. Göğüslerimde baya çatlaklar oluştu
Mervekertisci Xedice__10 badem yağı için tüylenme yapıyor diye duydum ama bilemiyorum herkeste aynı etkiyi bırakır mı
GoncAli İlk hamileliğimde Lierac kullandım. Sukur sıfır çatlak. Bu gebeliğimde de Bio-oil kullanıyorum cok memnunum. Suan 31+3 olduk. Sukur iyi gidiyor. Ya çatlak işi tamamen genetik bence. Annemde de sukur yok çatlak 3 doğumu var. 3 kız kardeşiz üçümüzde de olmadı.
Stella_ Ben suan bebek yagi kullaniyorum 16. Haftadayim ilerleyen zamanlarda lierac alcam ben de. Hindistan cevizi yagiyla badem yagini da duymustum ama killanma yapiyo dye kullanmadm hic
AHtc 22 haftalık olduk karnım gerilmeye başladı 10 gündür hindistan cevizi yağı kakao çekirdeği yağı ve badem yağını karıştırıp kullanıyorum tavsiye üzerine bende biraz çatlayacağı varsa çatlar düşüncesindeyim bişeler sürünce hiç çatlak olmaz diye ümitlenmiyorum 😀 ama en azından düzenli kullanımda aza indirebilir diye düşünüyorum tek derdimizde bu olur inşallah Rabbim evlatlarımıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin isteyen herkese de nasip olsun inşallah 😊
ebruliyim Mervekertisci Bende 19. Haftafayim bebe yagi kullaniyorum ama doktorum lierac i onerdi onu alip kullanmaya baslicam
Saraalp Mervekertisci 12. Haftadan bu yana lierac kullanıyorum , şimdilik sıkıntı yok şükür , genetik olduğu söyleniyor , kullanmadım çatladı dememek için kullanıyorum