Minnosannis1 Kızlar yüzüm çok kuruyor hatta yanma hissi oluyor bazen kuruluktan. Nivea yuz kremi kullanıyorum. Sizdede oluyor mu aynısı. 9+5 haftalık hamileyim
tgbasltan Minnosannis1 ben her duştan sonra ulasabildiğim her yerime saf zeytinyağı sürüyorum . Aklıma geldikcede yüzüme karnıma sürüyorum iyi gelıyor
Fasulyem22 Minnosannis1 aslında hindistan cevizi yağı sürsen yüzüne. Ama banyodan çıkınca değil banyoya girmeden 15 dk önce sur sonra banyoda ılık suyla yıka genede nemli kalır
Smnl Minnosannis1 madecasol+ bepanten karıştırıp kullanabilirsiniz. Benim de cildim çok kuru çok iyi geldi bana
Aysimsek Minnosannis1 Aynı Sorun Bendede Var Bazı Hamilelerde Bazılarındada Bizimki Gibi Kuruluk Oluyomuş Duş Alırken Vücuduna Nemlendirici Sabun Kullan Ayrıca Duştan Sonra Bebek Yağı Kullanıyorum Ben Biraz Rahatlatıyor Yoksa Kaşıntıdan Duramıyorum Gebelikte Normal Yani..😊
tgbasltan Minnosannis1 ben sürüyorum tüylenmedi hic bi yerim allaha sükür 😂 benim yengem badem yagı kullandı karnına tüyleri acayip uzamıstı
Fasulyem22 Minnosannis1 hindistan cevizi yağının tüylenme yaptığını bilmiyordum ben o zaman bir yemek kaşığı bala 3 tane badem ez kat sur 15 20 dk bekle yıka oda iyi geliyor
Minnosannis1 tgbasltan badem yağı kıllandırıyor baya. Kirpiğe falan sürülüyor o beslesin ızatsın diye
Minnosannis1 Aysimsek kuzum bende duştan sonra tüm vucudumu nemlendiriyorum. Yüzümüde kremliyorum. Ama yanma kuruluk oluyor yinede. Senin bebiş kaç haftalık
Aysimsek Minnosannis1 Aynı 7-9 Haftalıkken Başladı Kuruluk Normalde Çok Yağlı Cildim Var Şu An 24 Haftalığım Avakado Özlü Sabun Kullanıyorum Çok Şükür Biraz Rahatladım Bide Günlük 2,5 litre Su İçmen Gerekiyor Onunda Faydasını Gördüm
Biber Nivea sürme sakın bende onu kullanıyordum hiç bir işe yaramıyormuş meğer 2 aydır eczaneden Bepanthol Cilt Bakım Kremi alıyorum daha önce keşfedemediğim için çok üzgünüm 😌 Gece uyurken heryerime yüzüme özellikle , (temiz cilde tabi önce yıkıyorum yüzümü neutrogena greyfurtlu pembe yıkama jeli ile ( bunu da 4 yıldır kullanıyorum kuru ciltliyim çok memnunum ) ) sürüp 5 10 dakika emdikten sonra cildim uyuyorum :) Ve hatta bugün okudum hücre yenileme özelliği varmış kremin Zaten belli ediyor sivilcelerim vardı ufak tefek onlara falan çok iyi geldi ve parlıyor cildim :) Tavsiye ederim 3.tüpü bitirdim eczaneden alıyorum sürekli 25 tl sanırım eşim alıyor ama bazı gratislerde de var sanırım :) 💕❣️👍🏻
Ezgievrenn ben zeytinyağı sürüyorum nemlendirici kremler pek işe yaramadı zeytinyağı yumusacık yaptı. duştan önce saçıma yüzüme boynuma falan sürdüm çünkü benim saç derimde kurudu. bekledim bi 15 dk güzel oldu. normalde dustan sonra göbeğime ve göğüslerime bide kalçama sürüyorum çatlamasın diye