Zeynep-asel Merhaba hanımlar ben 22 haftalık hamileyim 20. Haftamdan sonra bebeği hafif hafif hissediyordum 3 gündür çok ağır gribim ve bebeğimi hiç hissedemiyorum kilolu bir hamileyim acaba ondan mı kaynaklı çok korkuyorum acaba doktora gitmelimiyim
Cokokuyan_dorukusunannesi48 Zeynep-asel Bende gribim gripte hafif bi sakinlik oluyor bebekte anne vucüdu yorgun olduğundan ama bir doktora görün bence.Vitamin ilaç verir daha rahat atlatırsın.
Blackmom Zeynep-asel Bende 18 haftalık 16 dan beri hafif hafif hissediyorm.. Ama 3 gündür grip hastayım bende pek hissetmiyorum çok hafif sadece aklıma takılmıştı sanırım bu yüzden
pelin_87 Zeynep-asel tatlı bir şeyler yiyip solunuza yatın bekleyin hareket etmeli ama bence hemen doktorunuza gidin
Zeynep-asel Ara ara hafif kıpırtı hissediyorum ama burda okuyorum hareketler dışardan belli oluyor bu haftada diyorlar ama ben hiç dışardan farketmedim kilodan olabilir mi boyum 1.70 98 kiloyum 😔 cuma kontrolüm var içim içimi yiyor olmazsa acile gitmeyi düşünüyorum