Sedaseriner Bugün kontrolüm vardi. Çatı muayenesi oldum doktorum mantarin ve çatın dar olduğu icin normal yapamazsin dedi. Mantar icin fitil verdi temizlmemiz lazim dedi. Aileme soyledim onlarda normal doğum yaptirmak istemedigi icin oyle demiştir. Baska doktora git dediler. 9 ay boyunca takibimi yapti herkese çatı muayenesi de yaptirmak istemiyorum. Napacagimi bilmiyorim 😔😔
Slinn Sedaseriner şaşma bence doktorundan ve güven canım aylarca ona gitmişsin şimdi başka bilmediğin bi doktora gitsen o bişeyin yok dese için rahat yapabilecek misin doğumunu tanımadığın biriyle. Ben olsam güvenirdim doktoruma sonuçta tahlillere dayanarak konuşuyorlar.
Nesexx Sedaseriner çatın darsa nasıl çıkacak o bebek ayrıca enfeksiyon varsa çocuğa geçmesin diye sezeryan yapıyorlar
Cokokuyan_dorukusunannesi48 Sedaseriner Normal doğum yapamayacağın halde yaparsın demesi daha kötü olurdu.Çatın dar ise çok zorlar seni doktoruna güven başından beri takibini yapıyormuş zaten.
RabiaT Sedaseriner eğer ücrettense artık normal ve sezaryen doğumdan aynı para alınıyo. Ve sezaryen doğum normaline göre daha uzun zaman alıyo. Sen doktoruna güven. Son anda doktor değiştirmek senin için zor olur.
Aysnrsrht Sedaseriner tabiki doktorunu dinlemelisin , etrafımızdaki herkes doktor gibi konuşuyor zaten kimseyi dinleme doktoruna güven bence 🙏🏻
defne55 Sedaseriner doktorunu dinle bence artık normal doğum sezeryan doğum aynı fiyat sezeryan fazla olsa hadi fazla para almak için yapıyor derdim ama değil hadi mantarı geçtim çatın darmis baska doktora gidersin anlamaz normal dogar der çatın da dar olur sen perişan olursun bence 9 aylık doktorun ne derse onu dinle
pelin_87 Sedaseriner doktorunu dinle, ailen doktor değil neticede önemli olan bebeğinin sağlığı ve senin konforlu bir doğum geçirmen, saatlerce çatalda acı çekip sonra olmuyor deyip sezaryene gitmek çok daha kötü olsa gerek bence. Sezaryenden de korkma bence
Gizemabc Sedaseriner çatının dar olması normal doğuma engel oluyormuş; ama mantar enfeksiyonunun normal doğum engel olmadığını kadın doğum uzmanım söyledi.
Meryu Bende de mantar var en başından beri ama doktoruma bu forumda bazı gebelere doktorları mantardan dolayı normal doğum yapamam demiş diye söylediğimde güldü öyle bişey mümkün değil dedi ki doktoruma da çok güvenirim. Normal doğumu mantar engellemez dedi yani
Gldane Sedaseriner ikiniz de sağlıklıysanız sezeryan ol canım hani doktor durduk yere normal yapamazsın dememiş ki hani senin ve bebeğinin sağlığı için sezeryan demiş sağlıkla al kucağına bebeğini ☺️☺️