Tubaaaa ipeksfr Perimm Maya1903 ece123 Zeynepnacar Lonelinesss Sabrszanne3535 cok tesekkur ederim hepinize 😀 dun bi arkadasim aordu bende yagiz eren dedim ve bana verdigi cevap "yumusak oglan ismi gibi pek hos degil "dedi neye ugradigimi sasirdim ve uzuldum oyle dusinmesine kafam karsiti baska isim mi bulsam diye dusunuyirdum
Lonelinesss Tubaaaa yağız çok güzel ben oğlumun yağız koyucaktım kayınpederim taha ismini koydu yağızda içimde kaldı bence çok güzel
Tubaaaa Lonelinesss taha ismide cok guzel ama esimler cok kalabalik bi aile oldugu icin hemen hemen butun isimler var 🤔
Nurs Tubaaaa olurmuu aksine yağız delikanlı heybetli yiğit olur..büyük oğlumun ismi Yiğit isminin hakkını veriyor ikincide Yağız olacak bence erkek çocuklarına çok yakışan bir isim
Ereninannesi @Tubaaaa benim oğlumun ismide Yusuf Eren olacak insallah Yağiz da cok guzel bir isim. Isimleriyle yasasinlar insallah 🤗
Gonca0881 Tubaaaa ben yağız ismini çok seviyorum biz Yağız Mert koyucaz Yağızı ben Mert’i eşim istedi ikimizinde gönlündeki olcak inşallah